Κεντρική Διεθνή Διπλό για Ρεάλ με σούπερ Ράντολφ (pic)

Διπλό για Ρεάλ με σούπερ Ράντολφ (pic)

randolf real

Η Μπιλμπάο έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τρία δεκάλεπτα, ωστόσο η “βασίλισσα” κυριάρχησε στο τελευταίο, φτάνοντας στην εκτός έδρας νίκη με 80-87. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έκανε το 2Χ2 στην ACB, ύστερα και από την επικράτηση της στην πρεμιέρα κόντρα στην Ανδόρα του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Οι “Βάσκοι” προηγήθηκαν 28-20 στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ το ημίχρονο τους βρήκε στο +3 (41-38). Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τον ίδιο ενθουσιασμό, και προηγήθηκαν 62-60 στο 30′.  Η τελευταία περίοδος άνηκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με τον Άντονι Ράντολφ πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, “έφυγαν” με το διπλό.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός με 26 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας ο μεγάλος καταλύτης στη νίκη της “βασίλισσας”. Ο Λούκα Ντόντσιτς είχε 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τον Φακούντο Καμπάτσο να προσθέτει 11 και 5 ασίστ.

Από τους ηττημένους, ο Ντέγιαν Τοντόροβιτς είχε 15 πόντους, με τον ταλαντούχο Αργεντινό γκαρντ, Λούτσιο Ρεντίβο να σημειώνει 14. Ο Περ Τόμας συνείσφερε 11 πόντους, ενώ ο Τζόναθαν Ταμπού πέτυχε 8 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…