Κεντρική Elite League Διαμαντόπουλος στο eBasket.gr: “Σήμερα εγώ, αύριο κάποιος άλλος”

Διαμαντόπουλος στο eBasket.gr: “Σήμερα εγώ, αύριο κάποιος άλλος”

amintas

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 πανηγύρισε ο Αμύντας. Η ομάδα του Υμηττού υπερασπίστηκε την έδρα της κόντρα στον Εθνικό, επικρατώντας των Πειραιωτών με 85-75, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Σπύρος Διαμαντόπουλος. Ο πολύπειρος φόργουορντ πήρε… φωτιά πίσω από τη γραμμή του τρίποντου κι “εκτέλεσε” την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου. Συγκεκριμένα, πέτυχε 25 πόντους με 5/5 βολές, 1/1 δίποντα κι 6/10 τρίποντα, ενώ είχε ακόμα 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ κι ένα κόψιμο.

diamantopoulo

Λίγες ώρες μετά το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν για τον Αμύντα, ο Σπύρος Διαμαντόπουλος μίλησε στο eBasket.gr για τη νίκη επί του Εθνικού, την προσωπική του εμφάνιση και τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2.

“Επί προσωπικού δεν έχω να πω πολλά. Οι συμπαίκτες μου με έβγαλαν σχεδόν μόνο μου σ’ όλα τα σουτ που ευστόχησα. Είμαστε μία ομάδα που δεν έχει έναν και μόνο μπροσταρη ή δύο ή τρεις. Σήμερα μπορεί να ήμουν εγώ. Αύριο κάποιος άλλος. Το σημαντικότερο είναι ότι μετά από μια δύσκολη βδομάδα που είχαμε μετά την κακή εμφάνιση μας στο Ψυχικό βρήκαμε τον δρόμο μέσα απ την προπόνηση και εμφανίσαμε ένα καλύτερο πρόσωπο”, τόνισε αρχικά ο Διαμαντόπουλος και πρόσθεσε:

Δεν θεωρώ ότι κάναμε μεγάλη εμφάνιση, απλά ότι συνήλθαμε μετά το χαστούκι της πρώτης μέρας. Παρ ότι προηγηθήκαμε μέχρι και 16-17 πόντους στο β μέρος ο Εθνικός βρήκε τρόπο να το φτάσει μέχρι και στο -4 από την πίεση του και τα δικά μας λάθη. Πρέπει να βρούμε ακόμα περισσότερες λύσεις και να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά γιατί στη φετινή Α2 εύκολο παιχνίδι δεν θα υπάρξει πουθενά. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για τη ψυχή που έβγαλαν”.

Όσον αφορά τους στόχους του Αμύντα, τόνισε: “Αν με ρωτάς προσωπικά θέλω να κάνουμε άλλες 28 νίκες. Αντικειμενικά, όμως, στόχος είναι όσο γρηγορότερα γίνεται να καταφέρουμε να σωθούμε κι από κει και πέρα να δούμε τι μπορούμε να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…