Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν βιαζόμαστε για αντί – Τιγί”

“Δεν βιαζόμαστε για αντί – Τιγί”

olympiakos sfairopoulos

Ο Ολυμπιακός δεν θα βιαστεί να κινηθεί για αντί – Τιγί και σίγουρα δεν θα πάρει παίκτη απλά για να πάρει, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ύστερα από τη νίκη κόντρα στην Κύμη. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ακόμη ότι εμπιστεύεται όλους τους παίκτες του, ενώ τόνισε ότι οι Πειραιώτες μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για τις απουσίες και τις ευκαιρίες που έδωσε σ΄όλους τους παίκτες: “Τι να κάνουμε; Πρέπει να δουλέψουμε, να προχωράμε. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες και θεωρώ πως όλοι είναι ικανοί. Γι’ αυτό βρίσκονται στο ρόστερ. Και τα 15 παιδιά τα θεωρώ ισάξια. Το έχω πει πολλές φορές ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι. Φάνηκε σήμερα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι. Όλοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους και είχαν υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο και τον εαυτό μας”.

Για τον αντικαταστάτη του Κιμ Τιγί: “Ακόμη είναι πολύ νωρίς, δεν έχουμε πάρει αποφάσεις. Υπάρχουν τρεις παίκτες σε κάθε θέση. Ήδη έχουμε Πρίντεζη και Αγραβάνη σε αυτή τη θέση, ενώ μπορούν να παίξουν και οι Παπαπέτρου-ΜακΛίν. Δεν βιαζόμαστε. Αν πάρουμε παίκτη, θα είναι επειδή είναι πολύ καλός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…