Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Δεν μασάει ο Γκόντας

Δεν μασάει ο Γκόντας

Ο χώρος της διαιτησίας είναι για άλλη μια φορά στο επίκεντρο των μπασκετικών εξελίξεων, ο Σπύρος Γκόντας με ανάρτηση που έκανε στο Twitter αποκάλυψε ότι του ζητήθηκε να παραιτηθεί για να μην έχει την τύχη του… άλλου. Απάντησε δε ότι θα το πράξει μόνο αν παραιτηθούν ταυτόχρονα ο πρόεδρος και ο… Εθνικός!

Για τους μη μυημένους, σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσουμε τα γραφόμενά του, ο “άλλος” είναι ο Ηλίας Καφφές. “Πρόεδρος” δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και “Εθνικός” δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Κώστα Κορομηλά.

Ποιος θα ζητούσε την παραίτηση του Γκόντα; Εικάζουμε ότι είναι η ηγεσία της ΕΟΚ, που έχει ενοχληθεί από την απόφαση του Σπύρου Γκόντα να μην ακολουθεί πιστά τις εντολές της, να μην είναι μαριονέτα, αλλά να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των διαιτητών της Αθήνας, όπως προστάζει η θέση του.

Οι εξελίξεις θα έχουν μορφή χιονοστιβάδας και όσοι σπεύσουν να ποντάρουν στο ποιος θα κερδίσει αυτή τη μάχη, καλό θα είναι να κρατήσουν και μια πισινή. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι αδύναμος και αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Α2 Ανδρών: Διπλός o MVP της 3ης αγωνιστικής

Η 3η αγωνιστική της Α2 Ανδρών ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση Φίλιππος Βέροιας – Ψυχικό που…