Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν είμαστε καλοί στην άμυνα, δεν παίζουμε με τον σωστό τρόπο”

“Δεν είμαστε καλοί στην άμυνα, δεν παίζουμε με τον σωστό τρόπο”

pasqual 1

Ο Παναθηναϊκός για ακόμη μία εκτός έδρας αναμέτρηση δεν παρουσίασε το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και δέχθηκε την συντριβή από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως πλέον οι “πράσινοι” θέλουν να γυρίσουν σελίδα και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Φενέρμπαχτσε  (27/10, 21:30), εντός έδρας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε για την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στον σύλλογο που θα αντιμετωπίσουν, αφού ήταν αυτός που τους άφησε εκτός Final 4 την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

Για την αμυντική λειτουργία και την αυτοπεποίθηση: “Πρέπει να βελτιώσουμε την αυτοπεποίθησή μας, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, όπως η Φενέρμπαχτσε. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, που το δίνουμε μπροστά στο κοινό μας. Είμαστε υπό κατασκευή, αλλά πρέπει να κάνουμε πράγματα παραπάνω για να κερδίσουμε. Δεν είμαστε καλοί στην άμυνα, δεν παίζουμε με τον σωστό τρόπο για διαφορετικούς λόγους. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αυτό το πρόβλημα προέκυψε λόγω των λαθών μας, αφού οι αντίπαλοι έβαλαν πολλά εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Χθες δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση κι από εκεί δημιουργήθηκε πρόβλημα στην άμυνα”.

Για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε, που τους απέκλεισε πέρσι: “Eίναι διαφορετική η φετινή χρονιά, δεν έχει σχέση με πέρσι. Είμαστε στην εκκίνηση της νέας σεζόν και θέλουμε τη νίκη. Είναι μια καλή ευκαιρία απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…