Κεντρική Basket League Άρης “Δεν είμαστε έτοιμοι, χρειάζεται σκληρή δουλειά…”

“Δεν είμαστε έτοιμοι, χρειάζεται σκληρή δουλειά…”

aris giannakis

Άσχημο ξεκίνημα για τον Άρη στο πρωτάθλημα, με την ήττα από τον Κόροιβο να συνδυάζεται με κακή εμφάνιση. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

“Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για την νίκη του. Εμείς δεν βρεθήκαμε ποτέ στο παιχνίδι, εκτός από 5-6 λεπτά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κάναμε λάθη επιπολαιότητας, είχαμε πολλά χαμένα λέι-απ… Πρέπει να βρούμε τον τρόπο που θα είμαστε αποτελεσματικοί, δεν είναι αυτή η εικόνα μας, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Την πρώτη φορά καταφέραμε να επανέλθουμε στο ματς αλλά στην δεύτερη όχι. Ειδικά όταν είσαι καινούρια ομάδα όπως εμείς, είναι δύσκολο να επιστρέψεις δύο φορές. Η ήττα ήρθε φυσιολογικά”.

Για το αν αποτελεί για τον Άρη “μάθημα” η σημερινή ήττα: “Φυσικά, είναι ένα πολύ καλό μάθημα. Το παιχνίδι έχει εξελιχθεί πάρα πολύ, παίζεται σε όλο τον κόσμο και υπάρχουν παιδιά με ικανότητες που μπορούν να το παίξουν. Εμείς δεν είμαστε έτοιμοι σαν ομάδα και το είπαμε μετά την νίκη στον προημιτελικό. Μόνο με σκληρή δουλειά μπορείς να φτάσεις στο επίπεδο που θέλεις και αυτό θα κάνουμε”.

Για τους Αθηναίου και Βον που δεν ήταν θετικοί: “Είναι δύσκολο όταν τα δύο σου γκαρντ μένουν χαμηλά. Δεν ήταν οι μόνοι όμως καθώς οι περισσότεροι παίκτες είχαν θέμα σήμερα. Δεν είχαμε υπομονή να επιστρέψουμε στο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Περιστέρι. Ο Άρης αντιμετωπί…