Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι”

“Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι”

sfairopoulos

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ύστερα από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στα Τρίκαλα. Ο προπονητής του Ολυμπιακός δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και τόνισε ότι οι παίκτες του δεν είχαν υπομονή και έκαναν εύκολα λάθη, κυρίως στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Όπως είναι προφανές δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδα μου καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν είχαμε συγκέντρωση και κάναμε εύκολα λάθη κυρίως στην επίθεση. Κάναμε βεβιασμένες επιθέσεις, δεν είχαμε υπομονή και καθαρό μυαλό. Κολλήσαμε επιθετικά.

Στην άμυνα δεν μπορώ να πω πως δεν ήμασταν καλοί, δεχθήκαμε 31 πόντους στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά μπορούσαμε να είμαστε και καλύτεροι. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε το μπάσκετ του πρέπει, με συγκέντρωση πάνω από όλα. Χτίσαμε πάνω σε αυτό και φτάσαμε εύκολα στη νίκη. Κρατάμε τα θετικά του δεύτερου ημιχρόνου και πρέπει να βελτιωθούμε στο αρνητικό κομμάτι και αναφέρομαι σε αυτό τις συγκέντρωσης. Πήραμε ελεύθερα σουτ που δεν μπήκαν λόγω έλλειψης συγκέντρωσης”.

Για την απουσία του κόσμου: “Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις άδειο το γήπεδο. Οι άδειες εξέδρες δεν βοηθούν ούτε το άθλημα και είναι αρνητικό και για όλους όσοι αγωνίζονται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…