Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Δεν φοβόμαστε την ΑΕΚ”

“Δεν φοβόμαστε την ΑΕΚ”

papadakis kolossos

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του, του Κολοσσού, με την ΑΕΚ στη Ρόδο (28/10, 16:30), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Ο νεαρός γκαρντ τόνισε πως το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη σέβεται, αλλά δεν φοβάται την “Ένωση”.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο ιστολόγιό του στον ΕΣΑΚΕ:

“Σεβόμαστε την ΑΕΚ, αλλά δεν τη φοβόμαστε
Γεια σας και πάλι, φίλοι μου

Ερχόμαστε από μία δύσκολη ήττα στην Αμαλιάδα κι από μία καλή ομάδα, όπως είναι ο Κόροιβος. Δυστυχώς, σε αυτό το ματς δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, όπως σε εκείνο κόντρα στο Ρέθυμνο, και χάσαμε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Ήμασταν κι οι δύο ομάδες κοντά στο σκορ, αλλά στο τέλος το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στις οποίες δεν ήμασταν καλοί.

Όμως, όλη την εβδομάδα είδαμε τα λάθη μας και δουλέψαμε σκληρά πάνω σε αυτά. Ευτυχώς, δεν υπήρχαν απρόοπτα με τραυματισμούς κι έτσι είμαστε όλοι διαθέσιμοι.

Το επόμενό μας παιχνίδι είναι με αντίπαλο την ΑΕΚ. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, η οποία διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ με ποιότητα σε κάθε θέση. Πλέον, είναι ακόμα πιο ενισχυμένη λόγω του Μάνι Χάρις. Από την άλλη, προέρχονται από την ήττα στο Basketball Champions League από την Μπάνβιτ και θα θέλουν να αντιδράσουν.

Ωστόσο, κι εμείς ερχόμαστε από μία ήττα και θέλουμε βγάλουμε αντίδραση και το καλό για εμάς είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας, οπότε θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Σεβόμαστε απόλυτα την ΑΕΚ, αλλά δεν τη φοβόμαστε και γι’ αυτό θα μπούμε για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Τα λέμε την επόμενη φορά,
Κωνσταντίνος“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…