Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν έχουμε εικόνα για Λαρεντζάκη”

“Δεν έχουμε εικόνα για Λαρεντζάκη”

manolopoulos aek

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, αφού τόνισε πως “δεν έχει προς το παρόν εικόνα αναφορικά με την κατάσταση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη“, υποστήριξε ότι η Ένωση προσέγγισε με λαθεμένο τρόπο το παιχνίδι κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκάλεπτου και πως ζητούμενο είναι να υπάρχει διάρκεια στην απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος, με τον οποίο ξεκινήσαμε το ματς. Το προσεγγίσαμε πολύ λάθος. Πήγαμε να κερδίσουμε το ματς με την επίθεση, κάτι που δεν θέλω να γίνεται. Στη δεύτερη περίοδο, ήμασταν πολύ καλοί. Η τρίτη περίοδος ήταν αρκετά καλή. Η τέταρτη περίοδος όμως, δεν ήταν καλή.

Το ζητούμενο είναι να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Να παίζουμε συγκεντρωμένα για 40 λεπτά, σε επίθεση και σε άμυνα. Τα Τρίκαλα μας έκλεψαν δέκα φορές την μπάλα, κάτι που είναι απαράδεκτο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε στην συνέχεια”.

Αναφορικά με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, αλλά και το πώς θα καλυφθεί η απουσία του Μάνι Χάρις:

“Από αυτούς, που υπάρχουν στο ρόστερ μας. Είμαστε αρκετοί. Δεν έχουμε εικόνα αυτήν τη στιγμή για τον Λαρεντζάκη, για το αν θα παίξει την Τρίτη (σ.σ. κόντρα στην Εστουδιάντες, 10/10, 19:30), ή όχι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…