Κεντρική Β' Εθνική Χωρίς κόσμο στην Κω ο Ιωνικός!

Χωρίς κόσμο στην Κω ο Ιωνικός!

Δίχως τον κόσμο του θα αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη στην Κω ο Ιωνικός Νικαίας. Παρά την επιθυμία αρκετών φίλων της ομάδας του Μάριου Γούναρη να ταξιδέψουν στο νησί, συγκοινωνιακοί λόγοι δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδρομής.

Η ανακοίνωση:
“Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί, οργανωμένοι και μη, φίλοι του Ιωνικού Ν. εξέφρασαν την επιθυμία να ταξιδέψουν στην Κω για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της Ανδρικής μας Ομάδας να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία της στο φετινό Πρωτάθλημα. Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες διοίκησης, Συνδέσμου, και μεμονωμένων φιλάθλων, συγκοινωνιακοί λόγοι δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδρομής.

Εκ μέρους των αθλητών, της τεχνικής ηγεσίας, και όλου του τμήματος μπάσκετ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους της Ομάδας για την κινητοποίηση αυτή.  Ταξιδεύουμε στην Κω για να φέρουμε το αποτέλεσμα που θα κάνει όλη την οικογένεια του Ιωνικού Ν. ευτυχισμένη. Ο μοναδικός Κόσμος τους Ιωνικού έχει ήδη προσφέρει φέτος ιδιαίτερες στιγμές και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε και να κάνουμε, ΜΑΖΙ, το όνειρο πραγματικότητα.
Με τ’ Αστέρι στην Καρδιά μου Συνεχίζω.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Εθνικός: Αποχαιρέτησε τον Γιώργο Λιόση [pic]

Ο Γιώργος Λιόσης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και βύθισε στο πένθος τον χώρο του μπάσκετ. Ο Εθ…