Κεντρική Basket League Άρης Αθλιότητα κατά Γκάλη

Αθλιότητα κατά Γκάλη

Περιμέναμε πολλά, στον κόσμο που ζούμε αλλά ότι θα επιχειρήσει ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, να εκμεταλλευτεί τον Νίκο Γκάλη δεν το φανταζόμασταν! Σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε σήμερα στο φως η εφημερίδα “ARENA” έστησαν εταιρία στην οποία έδωσαν το όνομα του Γκάλη εν αγνοία του!

Από την περίοδο 2015 – ’16 ο τεράστιος Νίκος Γκάλης είχε παραχωρήσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το σήμα “NG6“, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στα ρούχα της αντρικής ομάδας. Οι διοικούντες τον Άρη (η οικογένεια Λάσκαρη δηλαδή) προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω, βγάζοντας ρούχα στη μπουτίκ χωρίς – φυσικά – να δώσουν ποσοστό των κερδών στον “Θεό“.

Ο Νικ δεν ενοχλήθηκε. Εδώ και ένα μήνα ενημερώθηκε πως έχει στηθεί εταιρία στην Ελβετία, με την ονομασία “Nick Galis Six“, δεν ήθελε να το πιστέψει. Δεν πίστευε πως η δική του προσφορά για την ομάδα της καρδιάς του θα γίνονταν προϊόν εκμετάλλευσης, δίχως τη δική του συγκατάθεση.

Ο Νίκος Λάσκαρης είναι πλέον έκθετος στα μάτια του κόσμου του Άρη. Κανείς, πόσο μάλλον ο μεγαλομέτοχος του “Αυτοκράτορα“, δεν έχει δικαίωμα να εκμεταλλεύεται τον μεγαλύτερο Έλληνα μπασκετμπολίστα. Έτσι κι αλλιώς ο κύριος Λάσκαρης είναι ξένο σώμα για τον Άρη και όσο πιο γρήγορα απεμπλακεί η ομάδα τόσο καλύτερο θα είναι γι’ αυτήν και την ιστορία της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Ο Νετζήπογλου και η κορυφαία επίδοση 18χρονου

Ο Όμηρος Νετζήπογλου «έλαμψε» στη νίκη του Άρη επί του Ιωνικού Hellenicn Coin φτάνοντας, μ…