Κεντρική Β' Εθνική “Άψογο και πολύ φίλαθλο περιβάλλον στην Κόρινθο”

“Άψογο και πολύ φίλαθλο περιβάλλον στην Κόρινθο”

kaok korinthos kosmos

Ο ΚΑΟΚ φιλοξένησε τον Τρίτωνα στην πρεμιέρα του Νότιου Ομίλου της Β’ Εθνικής. Στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης βρέθηκαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων και δημιούργησαν ένα άψογο και πολύ φίλαθλο περιβάλλον. Οι γηπεδούχοι ευχαρίστησαν τον κόσμο τους, ενώ κι ο Τρίτων δεν ξέχασε να αναφερθεί στην άριστη φιλοξενία.

Χαρακτηριστικά ο Τρίτωνας έγραψε στο Facebook: “Με τη νίκη επιστρέφει από την Κόρινθο η ανδρική ομάδα μας, καθώς επιβλήθηκε με 70-54 της τοπικής ομάδας… Πολύ καλή εμφάνιση, σε ένα άψογο και πολύ φίλαθλο περιβάλλον, με μια διαιτησία αντικειμενική που τιμάει το άθλημα”.

Από την πλευρά του ο ΚΑΟΚ ανέφερε: “Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα του Τρίτωνα. Πάνω από όλα, όμως, νιώθουμε ως διοίκηση του ΚΑΟ Κορίνθου την υποχρέωση και την τιμή να εκφράσουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φίλαθλο κόσμο της Κορίνθου που γέμισε ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μέσα σε αθλητικά πάντα πλαίσια. Είναι προφανές ότι έτσι τον θέλουμε πάντα δίπλα μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Υποσχόμαστε, δε, ότι θα προσπαθήσουμε να τον αποζημιώσουμε στα επόμενα παιχνίδια…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …