Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Αποθέωσε τον Ολυμπιακό η “AS”

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό η “AS”

olympiakos bc

Η “AS” δημοσίευσε ένα αφιέρωμα για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Ευρωλίγκα της νέας περιόδου και μέσα σε αυτό αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη.

Αρχικά ανέφερε:Ολυμπιακός: Η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας ενισχύθηκε. Τις τελευταίες δύο σεζόν το σχόλιο ήταν: “έχει χάσει σε ταλέντο και ο Σπανούλης είναι σε μεγάλη ηλικία”. Μπορεί να ισχύουν και τα δύο, αλλά πέρυσι επέστρεψε στον τελικό της Ευρωλίγκα. Είναι η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας και δεν αφήνει ποτέ καμία μάχη. Το πήρε το 2012 και το 2013, ενώ ήταν φιναλίστ το 2010, 2015 και 2017″.

Ακόμη για τον αρχηγό των “ερυθρόλευκων” προσθέτει πως: “Ανεξαρτήτως από το γεγονός ότι τα χρόνια έχουν περάσει οι ηγετικές του ικανότητες και η αποφασιστικότητά του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν”, ενώ σχολίασε και τον ηγετικό ρόλο του Πρίντεζη στην ομάδα.

Τέλος η ισπανική ιστοσελίδα πρόσθεσε πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τέταρτη σεζόν στον πάγκο των Πειραιωτών, ενώ σχολίασε και τον κορμό που παραμένει ο ίδιος τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…