Κεντρική Ασίστ Shadow Από τα γήπεδα του NCAA τώρα στην Αθήνα (vid)

Από τα γήπεδα του NCAA τώρα στην Αθήνα (vid)

HOOP

Η αντίστροφη μέτρηση για να έρθει το κολεγιακό μπάσκετ των ΗΠΑ στην Ελλάδα έφτασε. Το Hoop Camp προσφέρει στους αθλητές – μαθητές την ευκαιρία να προετοιμαστούν, να αναγνωριστούν και να αξιολογηθούν για να λάβουν υποτροφία από τα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια.

Το πρόγραμμα που συνδυάζει τον αθλητισμό με το mentoring θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 29. Οι ενδιαφερόμενοι εκτός από προπόνηση με κολεγιακούς προπονητές θα μάθουν εκ των έσω όσα χρειάζονται για να σπουδάσουν συνδυάζοντας αθλητισμό και φοίτηση στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Παρακάτω θα βρείτε το Δελτίο Τύπου, καθώς και το βίντεο όπου οι προπονητές Austin Kelly και Mike Murray προσκαλούν τα παιδιά να ζήσουν μία διαφορετική εμπειρία!

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι Λάρι Μπερντ, Μάτζικ Τζόνσον, Κάιρι Ίρβινγκ, Κρις Πολ, Ντουάιτ Χάουαρντ και πολλοί ακόμα “αστέρες” του ΝΒΑ με έναν νέο Έλληνα αθλητή που θέλει να συνδυάσει το μπάσκετ με τις σπουδές στο υψηλότερο επίπεδο; Το Hoop Group που διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προπονητών ομάδων  NCAA (Division I, II, ΙΙΙ) έρχεται στην Ελλάδα για να αξιολογήσει και να δώσει την ευκαιρία για μία υποτροφία στα καλύτερα Κολέγια των ΗΠΑ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το 2ο Hoop Camp που γίνεται σε συνεργασία με το Hoop Group Elite της Αμερικής φτάνει στο τέλος της και ήδη οι περισσότερες θέσεις έχουν καλυφθεί. Για τρεις ημέρες (27,28,29 Οκτωβρίου) στο κλειστό της Νέας Πεντέλης ο Διευθυντής του Hoop Group Elite, Austin Kelly κι ο Διευθυντής του Hoop Group Skills από το Κολέγιο “Queens” της Νέας Υόρκης, Mike Murray, μέσα από απαιτητικές προπονήσεις θα δουν το επίπεδο των παιδιών, θα λύσουν όποιες απορίες υπάρχουν σχετικά με τη διαδικασία φοίτησης σε Κολέγια των ΗΠΑ και θα κάνουν αξιολόγηση για υποτροφίες.

Αν είσαι γεννημένος/η από το 2000 μέχρι το 2006, έχεις πάθος με το μπάσκετ κι αναρωτιέσαι πως θα γινόταν να συνδυάσεις τις σπουδές στα καλύτερα Κολέγια των ΗΠΑ με το μπάσκετ διεκδικώντας μία υποτροφία τότε η απάντηση είναι εδώ. Η αποκλειστική συνεργασία του Hoop Camp College με την κορυφαία διοργάνωση skills and recruitment μπάσκετ σου δίνει μια “χρυσή” ευκαιρία να λύσεις όλες τις απορίες σου σχετικά με τη φοίτηση στις ΗΠΑ, να προετοιμαστείς, να αναγνωριστείς και να αξιολογηθείς από τα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια.

Αυτή θα είναι η δεύτερη χρονιά του Hoop Camp, καθώς η πρώτη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Κατά την περσινή σεζόν, έγιναν δύο event στην Ελλάδα, ενώ πραγματοποιήθηκε κι ένα ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου Έλληνες αθλητές συμμετείχαν στο Hoop Group Academic Elite Camp. Αρκετοί εξ αυτών έλαβαν προσκλήσεις και προσφορές από τουλάχιστον 15 Πανεπιστήμια των ΗΠΑ μεταξύ των οποίων ήταν το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το Massachusetts Institute of  Technology και το Amherst College.

Την ερχόμενη σεζόν οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανάδειξη ακόμα περισσότερων νέων αθλητών και ήδη αρκετά Πανεπιστήμια έχουν προσεγγίσει τους αθλητές που ξεχώρισαν με σκοπό την πρόσκληση τους στα ιδρύματα.

Για εγγραφές στο event: http://hoopcamp.gr/event/hoop-camp-october-2017/

Περισσότερες πληροφορίες: www.hoopcamp.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…