Κεντρική NBA Απίθανος Λίλαρντ, επισκίασε τον Τεόντοσιτς (vid)
NBA

Απίθανος Λίλαρντ, επισκίασε τον Τεόντοσιτς (vid)

damian lillard milos teodosic

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς “διέλυσαν” τους Λος Άντζελες Κλίπερς με 134-106 στο πλαίσιο της preseason, με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ να καταστρέφει κάθε αμυντικό πλάνο του κόουτς, Ντοκ Ρίβερς! Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο “Dame Dolla” πυροβόλησε κατά ριπάς το καλάθι των αντιπάλων, υπερκαλύπτοντας το ρεκόρ του Μίλος Τεόντοσιτς με τη φανέλα των “Κλιπς”!

Ειδικότερα, ο Λίλαρντ σταμάτησε στους 35 πόντους σε μονάχα 26 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 9/17 σουτ και 13/13 βολές! Με απανωτές διεισδύσεις και εκτελέσεις από μακριά, ο πόιντ-γκαρντ των Μπλέιζερς έδειξε έτοιμος για ακόμη μια άρτια -στατιστικά- χρονιά, με τους περιφερειακούς των Κλίπερς να μη βρίσκονται σε θέση να τον ανακόψουν.

Από την άλλη, ο Μίλος Τεόντοσιτς έκανε career-high, σκοράροντας 15 πόντους με 4/7 τρίποντα, αγωνιζόμενος και στις 2 θέσεις της περιφέρειας.

Ο Λίλαρντ δεν ήταν, φυσικά, μόνος του, με τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ να προσθέτει 20 πόντους και τον Μο Χάρκλες να σκοράρει 16. Συνολικά, οι νικητές της αναμέτρησης είχαν 13/28 τρίποντα και 52.9% στα σουτ εντός πεδιάς, ξεφεύγοντας στο σκορ στην 4η περίοδο.

Τα highlights της αναμέτρησης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…