Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αναζητά αντίδραση

Αναζητά αντίδραση

sotiris manolopoulos alexis falekas

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από την Μπάνβιτ, για την τρίτη “στροφή” του Basketball Champions League, αναζητά αντίδραση μέσω του πρωταθλήματος. Η “Ένωση” θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κολοσσό (28/10, 16:30), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Αλέξης Φαλέκας, εκ των συνεργατών του Σωτήρη Μανωλόπουλου, τόνισε πως οι “κιτρινόμαυροι” είναι πανέτοιμοι για το επικείμενο παιχνίδι.

Θυμίζουμε πως ο κόουτς Μανωλόπουλος δεν ταξίδεψε στο “σμαραγδένιο” νησί, ένεκα της χειρουργικής επέμβασης στη σπονδυλική στήλη, στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη (25/10). Ο Θανάσης Παπαχατζής, ως εκ τούτου, θα αναλάβει να καθοδηγήσει από τον πάγκο την “Ένωση”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Α. Φαλέκας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Θα πρέπει να αντιδράσουμε μετά το αρνητικό αποτέλεσμα, που είχαμε την Τρίτη με την Μπάνβιτ, για το Basketball Champions League.

Γνωρίζουμε ότι ο Κολοσσός μεταμορφώνεται στην έδρα του. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον Γκρίφιν, ο οποίος σκοράρει και δημιουργεί, και τον Μπρέι, που είναι, επίσης, ένας καλός σουτέρ. Φυσικά, σκοπός είναι να δώσουμε έμφαση και στα επιθετικά ριμπάουντ, ώστε να τους αποτρέψουμε από δεύτερες επιθέσεις.

Επίσης, θα ήθελα ευχηθώ περαστικά στον κόουτς Μανωλόπουλο, που δεν θα είναι μαζί μας στη Ρόδο. Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει αυτό την ομάδα, είμαστε έτοιμοι και πρέπει να πάμε να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…