Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ανανέωση συνεργασίας

Ανανέωση συνεργασίας

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση -για τρίτη συνεχή χρονιά- της συνεργασίας της με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, που θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό της Ένωσης για την ερχόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση:

“H AEK B.C. ανανέωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία της με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, επίσημο χορηγό της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της “Βασίλισσας” παραμένει ο Ηρακλής Ι. Πατσόπουλος, Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κολωνίας, Διευθυντής Β΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής κι Αθλητικών Κακώσεων Ευρωκλινικής Αθηνών.

Η άριστη συνεργασία της ομάδας με το ιατρικό επιτελείο, καθώς κι ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός της Ευρωκλινικής, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις υψηλές επιδόσεις των παικτών της ΑΕΚ B.C. κατά την περυσινή περίοδο, αποτελώντας σημαντικό παράγοντα για την ανανέωση της συνεργασίας με την Ευρωκλινική.

Με την ευκαιρία της ανανέωσης της συνεργασίας, η ομάδα της ΑΕΚ, παλαιοί και νέοι παίκτες, επισκέφτηκαν την Ευρωκλινική Αθηνών για τον καθιερωμένο προληπτικό έλεγχο κι ιατρικά τεστ πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ την ανδρική ομάδα ακολούθησαν και τα εφηβικά τμήματα μπάσκετ της “Βασίλισσας”.

Με την ανανέωση της συνεργασίας, ανανεώνονται και τα προνόμια και παροχές υγείας του Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους φίλους της ΑΕΚ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Γύρισε και παίζει με Παναθηναϊκό ο Λοτζέσκι

Με τον Ματ Λοτζέσκι να παρακολουθεί από κοντά  πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ …