Κεντρική NBA Ανανέωσαν τον Εμπίιντ με απίθανη επέκταση οι Σίξερς!
NBA

Ανανέωσαν τον Εμπίιντ με απίθανη επέκταση οι Σίξερς!

joel embiid philadelphia 76ers

Τι κι αν οι απανωτοί τραυματισμοί του έχουν στερήσει μια σταθερή παρουσία στα παρκέ; Τι κι αν τα tweets του (2.393) είναι τριπλάσια από τα λεπτά συμμετοχής του στο NBA (786); Οι Φιλαδέλφια 76ερς πήραν την απόφαση να προσφέρουν πολυετή επέκταση συμβολαίου στον Τζοέλ Εμπίιντ, με τον 23χρονο σούπερ-σταρ να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος σέντερ στην ιστορία του NBA!

Συγκεκριμένα, ο Εμπίιντ συμφώνησε, ώστε να βάλει την υπογραφή του σε 5ετή επέκταση συμβολαίου, ύψους 148 εκατομμυρίων δολαρίων! Μάλιστα, αν κατορθώσει να κερδίσει ορισμένες ατομικές διακρίσεις εντός των επόμενων ετών (στις κορυφαίες πεντάδες της χρονιάς, All-Star Game, MVP, αμυντικός της χρονιάς) , θα διεκδικήσει μεγαλύτερο κομμάτι του σάλαρι καπ, κάτι που μπορεί να ανεβάσει την αξία του συμβολαίου στα 178 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το ESPN!

Το deal περιλαμβάνει και ορισμένες “προστασίες” προς τους Σίξερς, σε περίπτωση που ο Εμπίιντ δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του εξαιτίας τραυματισμών. Ο σταρ των Σίξερς έχει παίξει μονάχα σε 31 ματς εντός 3 σεζόν και είναι ιδιαίτερα επιρρεπής αλλά το μικρό αγωνιστικό δείγμα που έχει δώσει παραείναι ενθαρρυντικό για να το αγνοήσει κανείς.

Ο Εμπίιντ έκανε το ντεμπούτο του την περσινή σεζόν και είχε 20.2 πόντους, 7.8 ριμπάουντ και 2.5 τάπες ανά αγώνα σε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής! Δύναμη, αλτικότητα, σουτ, άμυνα ψηλά και χαμηλά, κινήσεις στο ποστ και καλός χειρισμός της μπάλας περιλαμβάνονται στο “πακέτο”, με τον παίκτη να έχει δείξει ότι μπορεί να αφήσει εποχή!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…