Κεντρική NBA Αναλυτικά τα “εκθαμβωτικά” highlights του Γιάννη! (vid)

Αναλυτικά τα “εκθαμβωτικά” highlights του Γιάννη! (vid)

giannis antetokounmpo buvks celtics

Η σεζόν ξεκίνησε με “εκρηκτικό” τρόπο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον “Greek freak” να είναι αποφασισμένος, ώστε να βάλει τους Μιλγουόκι Μπακς στα υψηλά στρώματα της Ανατολής! Με 37 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της ημέρας στο NBA, βοηθώντας τα “ελάφια” να αλώσουν τη Βοστόνη.

Οι φόργουορντ των Σέλτικς (Τζέιλεν Μπράουν, Τζέισον Τέιτουμ, Ντάνιελ Τάις) πέρασαν δύσκολες στιγμές, μαρκάροντας τον Γιάννη ενώ, οι rim protectors (Χόρφορντ, Μπείνς) δυσκολεύονταν να τον σταματήσουν χωρίς φάουλ. Με εξαιρετική τεχνική, σωστούς βηματισμούς και ελέγχοντας κατάλληλα το κορμί του στον αέρα, ο σταρ των Μπακς σκόραρε συνεχώς γύρω από το καλάθι.

Η και η περίοδος ήταν τα καλύτερα διαστήματά του, με 13 και 16 πόντους αντίστοιχα, παρασύροντας τους Μπακς στον δικό του ρυθμό. Αξίζει να σημειωθεί και η κίνησή του χωρίς την μπάλα και η ταχύτητα που έκοβε προς το καλάθι μετά το σκριν, με αποκορύφωμα την υπέροχη άλεϊ-ουπ στο πρόσωπο του Άρον Μπέινς.

Τα highlights του Γιάννη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…