Κεντρική Γ' Εθνική Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Λοκρού

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Λοκρού

lokros atalantis

Ο Λόκρος Αταλάντης δοκιμάζεται στη Χίο, όπου θα αντιμετωπίσει το ΒΑΟΛ. Παρόλα αυτά, η ομάδα της Αταλάντης δεν θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στο νησί, αφού αφού οι αρμόδιοι του “Κλειστό Γυμναστήριο Χίου”αρνήθηκαν να της παραχωρήσουν το γήπεδο.

Έτσι, ο Λόκρος θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του, την Παρασκευή, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Χίο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας στο Facebook:

“Αύριο η ομάδα μας αναχωρεί για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που ξεκινάει την Κυριακή. Η αποστολή η οποία θα απαρτίζεται από 24 άτομα θα αναχωρήσει αμέσως μετά την προπόνηση της Παρασκευής με προορισμό τον Πειραιά και από εκεί με το πλοίο τη γραμμής θα φθάσει στο νησί της Χίου τα ξημερώματα του Σαββάτου. Δυστυχώς η ομάδα μας δεν θα μπορέσει να προπονηθεί επί Χιώτικου εδάφους καθώς οι αρμόδιοι-υπεύθυνοι για το Κλειστό Γυμναστήριο Χίου αρνήθηκαν να μας παραχωρήσουν κάποια ώρα στο γήπεδο ώστε η ομάδα μας να πραγματοποιήσει προπόνηση όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις μακρινών ταξιδιών!

Έτσι το ραντεβού είναι για την Κυριακή και ώρα 17:00 για το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς. Τον αγώνα ορίστηκαν να διευθύνουν οι κ.κ. ΟυσταμπασίδηςΦασόλης από τον σύνδεσμο της Αθήνας. Για του φίλους της ομάδας θα υπάρχει ενημέρωση από το profil μας στο facebook και ίσως αν υπάρχει και η δυνατότητα κάποια live κατά την διάρκεια του αγώνα. ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ εύχεται καλή αγωνιστική σε όλες τις ομάδες και στους αθλητές να έχουν μια υγιή σεζόν μακριά από τραυματισμούς και επίτευξη των στόχων τους. Εμείς να ευχηθούμε καλό ταξίδι στα μέλη της αποστολής του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ με την ευχή να επιστρέψουν στην Λοκρίδα με το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα. ΠΑΜΕ ΛΟΚΡΕ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…