Κεντρική NBA Αμφίβολος για την έναρξη της σεζόν ο ΛεΜπρόν!
NBA

Αμφίβολος για την έναρξη της σεζόν ο ΛεΜπρόν!

lebron james cavaliers

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πάτησε παρκέ για πρώτη φορά φέτος στην προχθεσινή ήττα των Κλίβελαντ Καβαλίερς από τους Σικάγο Μπουλς, έχοντας 17 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 8 λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής. Ο “βασιλιάς”, όμως, εξακολουθεί να πονάει στον αριστερό αστράγαλο, κάτι που ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για το πρώτο ματς της σεζόν απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς (17 Οκτωβρίου).

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς τραυματίστηκε στο training camp, χάνοντας αρκετές προπονήσεις, καθώς και τα πρώτα 3 ματς της preseason. Είναι δεδομένο, φυσικά, ότι δεν θα δώσει το παρών στο μεθαυριανό, τελευταίο ματς των Καβς στην preseason απέναντι στους Μάτζικ, με τον κόουτς, Τάιρον Λου να κάνει δηλώσεις πάνω στο θέμα αυτό.

“Ο αστράγαλός του είναι ακόμα αρκετά πρησμένος, οπότε δεν θα προπονηθεί αύριο και δεν θα παίξει στο ματς της Παρασκευής. Ο ίδιος είναι πολύ νευριασμένος”, τόνισε ο κόουτς των Καβς, σύμφωνα με το cleveland.com, δίχως να είναι σίγουρος αν ο Τζέιμς θα προλάβει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της κανονικής περιόδου.

Ο Τζέιμς έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν “μασάει” από τραυματισμούς, δίχως να έχει χάσει πάνω από 10 ματς στις 10 από τις 15 σεζόν του στο NBA! Με δεδομένη, όμως, ότι οδεύει προς τα 33 χρόνια αλλά και με την περσινή, επίπονη σεζόν στην πλάτη του, οφείλει να είναι πολύ πιο συντηρητικός, ώστε να είναι πανέτοιμος στα κρίσιμα ματς των πλέι-οφ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…