Κεντρική Β' Εθνική “Αυτοί που πρέπει με Κορωπί”

“Αυτοί που πρέπει με Κορωπί”

panerithraikos 1

Στην επικίνδυνη έδρα του Κορωπίου (Δημοτικό Γυμναστήριο “Γ. Παπασιδέρης”) δοκιμάζεται αύριο (Κυριακή 29/10, 17:00) ο Πανερυθραϊκός, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, με το “οπλοστάσιο” του Δημήτρη Χουχουλή να είναι και πάλι γεμάτο.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας, έπειτα από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, θέλει να κάνει μία επανεκκίνηση, δίνοντας παράλληλα συνέχεια και στις καλές εμφανίσεις, όπως εξήγησε ο σέντερ του Πανερυθραϊκού, Γιώργος Δέλλιος, στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για την αυριανή αναμέτρηση με το Κορωπί.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα, αφού μέχρι στιγμής μετράμε τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα. Πάντως, αν το κοιτάξει κανείς από μία άλλη σκοπιά, μπορεί να πει ότι δεν είναι και τόσο “αρνητικά”, καθώς παίξαμε με τις τρεις καλύτερες μέχρι στιγμής ομάδες του πρωταθλήματος με μεγάλα μπάτζετ, οι οποίες αφενός είναι αήττητες, αφετέρου τις κοιτάξαμε στα μάτια μέχρι τέλους. Και σε τέτοια παιχνίδια, πέραν των βαθμολογικών απωλειών, υπάρχουν πάντα και κέρδη, ειδικά για εμάς που είμαστε πολύ νέα ομάδα και ακόμη θέλουμε χρόνο για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το Κορωπί είναι μία δύσκολη και επικίνδυνη έδρα και δεν θα πρέπει να μας ξεγελά ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ρολάρει. Γι’ αυτό και θα πρέπει να προσέξουμε… διπλά και να είμαστε αυτοί που πρέπει. Εξάλλου, θέλουμε και χρειαζόμαστε μία… επανεκκίνηση, προκειμένου να μπούμε στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων και θα κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας για να το πετύχουμε. Και μία νίκη στην έδρα μίας ομάδας που τα τελευταία χρόνια έχει διαγράψει μία αρκετά αξιόλογη πορεία στην Β’ Εθνική θα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σίγουρα, είμαστε νέα ομάδα -όπως προείπα- και θέλουμε πολλή δουλειά, υπομονή και χρόνο, αλλά επειδή το πρωτάθλημα είναι δύσκολο δεν θέλουμε να χάσουμε άλλο έδαφος και πρέπει να κάνουμε αυτό το… restart.

Άλλωστε, έχουμε δείξει ότι αποδίδουμε πολύ καλό μπάσκετ και είναι θέμα χρόνου να έρθουν οι νίκες… Και αυτό το γνωρίζουμε. Αν, τώρα, συνυπολογίσουμε ότι το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό, τα παιδιά είναι όλοι τρομεροί χαρακτήρες και το… γλυκό έχει “δέσει” από πλευράς “χημείας”, ενώ παράλληλα δουλεύουμε σκληρά και δίνουμε σε κάθε προπόνηση το 101% του εαυτού μας, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ομάδα μας και πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα μας δικαιώσουν!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …