Κεντρική Elite League Για το 3/3 το Περιστέρι!

Για το 3/3 το Περιστέρι!

magounis

Το Περιστέρι υποδέχεται το απόγευμα (17:00) τον Αρκαδικό, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 και θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του, πραγματοποιώντας άλλη μια πειστική εμφάνιση μπροστά στο κοινό του, το οποίο αναμένεται να δώσει βροντερό “παρών” στο γήπεδο.

Ο Νίκος Καραγιάννης δεν θα έχει και σε αυτή την αναμέτρηση στη διάθεση του, τους Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και Γιώργο Αγγέλου, που εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Ο Σπύρος Μαγκουνής, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, έδωσε το στίγμα του επικείμενου αγώνα:

“Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό, έχοντας επικεντρωθεί στο τι πρέπει να κάνουμε, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι, κοιτώντας αποκλειστικά την δική μας ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε τον Αρκαδικό. Σίγουρα την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ομάδα που είναι περισσότερο ανέτοιμη σε σχέση με τις υπόλοιπες, καθώς μαζεύτηκε τελευταία. Ωστόσο, το ρόστερ της απαρτίζεται από σημαντικές μονάδες και στον πάγκο έχουν έναν έμπειρο προπονητή, στοιχεία που την καθιστούν επικίνδυνη αντίπαλο”, τόνισε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος στάθηκε στην παρουσία του κόσμου.

“Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής σεζόν είδα με χαρά ότι ο κόσμος της ομάδας ήταν δίπλα μας και σε σχέση με πέρσι, η προσέλευση του ήταν κατά πολύ αυξημένη, σχεδόν… διπλάσια. Σίγουρα, το ότι η ομάδα αγωνίζεται σε παραπάνω κατηγόρια αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον κόσμο και σε συνδυασμό με τα παιδιά που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και τους υψηλούς στόχους οι φίλαθλοι μας στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Μάλιστα, πιστεύω ότι όσο η ομάδα συνεχίζει να κερδίζει και να βρίσκεται στην κορυφή τότε στα ντέρμπι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Η ομάδα έχει μια δουλειά να κάνει κι όλοι γνωρίζουμε ποια είναι αυτή, υπάρχει συγκέντρωση στον στόχο μας και πιστεύω ότι ενωμένοι θα τα καταφέρουμε”, συμπλήρωσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…