Κεντρική NBA 2 στα 2 οι Νετς, νίκες για Πόρτλαντ και Ορλάντο (vids)

2 στα 2 οι Νετς, νίκες για Πόρτλαντ και Ορλάντο (vids)

jeremy lin nets

Η preseason συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στο NBA, με τις ομάδες να μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει της επερχόμενης, πολυαναμενόμενης σεζόν. Οι Μπρούκλιν Νετς κατόρθωσαν να διπλασιάσουν τις νίκες τους, οι Μπλέιζερς αντιστάθηκαν, παρά την απόπειρα επιστροφής των Ράπτορς ενώ οι Μάτζικ εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις απουσίες των Μάβερικς.

Συγκεκριμένα, οι Νετς επιβλήθηκαν των Μαϊάμι Χιτ με 107-88, με τον Τζέρεμι Λιν να έχει κέφια, καθώς πέτυχε 16 πόντους σε 24 λεπτά συμμετοχής ενώ ο Σον Κιλπάτρικ πέτυχε 14, ερχόμενος από τον πάγκο. Από την άλλη, διακρίθηκε ο Τάιλερ Τζόνσον με 21 πόντους αλλά κι ο Χασάν Γουάιτσαϊντ με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Στο Ορλάντο, οι Μάτζικ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν των Ντάλας Μάβερικς με 112-89, “αρπάζοντας” το προβάδισμα από νωρίς. Το δίδυμο των Άαρον Γκόρντον και Νίκολα Βούσεβιτς πέτυχε συνολικά 31 πόντους ενώ ο υπέροχος ρούκι, Ντένις Σμιθ Τζ. ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι φιλοξενούμενοι (13 πόντοι).

Τέλος, στο πιο ανταγωνιστικό ματς της ημέρας, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς κατάφεραν να νικήσουν τους Τορόντο Ράπτορς με 106-101, αν και προηγούνταν ακόμη και με 24 πόντους διαφορά, 6’30” πριν από τέλος (99-75). Οι Ντέιμιαν Λίλαρντ και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ πρωταγωνίστησαν ως συνήθως (16 και 15 πόντοι αντίστοιχα) ενώ ο Γιουσούφ Νέρκιτς σκόραρε 12 πόντους και κατέβασε 6 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

National League 1: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης

Συνέχεια στη National League 1 με τα play off Η 3η αγωνιστική της Γ’ φάσης των play off τη…