Κεντρική NBA Ξεκινάει η αποθεραπεία του Τόμας
NBA

Ξεκινάει η αποθεραπεία του Τόμας

isaiah thomas celtics 3

isaiah thomas celtics 3

Ο τραυματισμός του Αϊζέια Τόμας στο ισχίο έχει προβληματίσει σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους των Κλίβελαντ Καβαλίερς, με την παράμετρο αυτή να προκαλεί και την καθυστέρηση στην οριστικοποίηση της ανταλλαγής με τους Μπόστον Σέλτικς. Το πρόβλημα του βραχύσωμου σούπερ-σταρ είναι αρκετά μεγάλο, με ορισμένα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο ακόμη και για απουσία του από τα παρκέ ως τα μέσα Φεβρουαρίου! Παρά το γεγονός ότι το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του είναι αβέβαιο, η αποθεραπεία του ξεκινά από σήμερα.

Ειδικότερα, ο Τόμας θα ξεκινήσει να δουλεύει μαζί με τους γιατρούς της ομάδας αλλά και το προπονητικό επιτελείο, όπως ενημερώνει το cleveland.com, με τον ίδιο να είναι αισιόδοξος, σχετικά με την πορεία της υγείας του. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε τονίσει ότι θα είναι έτοιμος μέχρι το ξεκίνημα του training camp αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο, με δεδομένο ότι ο σταρ του Κλίβελαντ ακόμα δεν βρίσκεται σε θέση να τρέξει (!), πόσο μάλλον να αντεπεξέλθει σε μια προπόνηση.

Η επόμενη σεζόν πρόκειται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον Τόμας, καθώς μπαίνει στην τελευταία χρονιά του τρέχοντος συμβολαίου του (expiring contract). Ο ίδιος πρόκειται να απαιτήσει max contract το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά σε περίπτωση που η απόδοσή του τη σεζόν 2017-18 δεν είναι επαρκής, ο “IT” δύσκολα θα μπορέσει να βρει τα χρήματα που επιθυμεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…