Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Βετούλας: “Τα παιδιά έχουν διάθεση για μπάσκετ”

Βετούλας: “Τα παιδιά έχουν διάθεση για μπάσκετ”

nikos vetoulas

nikos vetoulas

Ο Νίκος Βετούλας σχολίασε τις εμφανίσεις του Ρεθύμνου στα “27α Μαυροσκούφεια” κόντρα στον ΠΑΟΚ και στον Προμηθέα Πατρών και υπογράμμισε πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης μιας κι οι παίκτες έδειξαν διάθεση για μπάσκετ.

Ειδικότερα, ο προπονητής της κρητικής ομάδας δήλωσε για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ: “Σίγουρα στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο δυναμικό, καθώς οι δύο ομάδες τα πήγαν καλύτερα στην επίθεση στο α’ μέρος. Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς και για τις δύο ομάδες και με τις απουσίες που είχαμε. Βλέπεις τις αδυναμίες που έχεις και τα σημεία που είσαι δυνατός αλλά θεωρώ πως και οι δύο ομάδες έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μπορώ να πω ότι βελτιωθήκαμε στο αμυντικό κομμάτι αλλά επιθετικά δεν είχαμε καλές επιλογές σε σχέση με το α’ μέρος που ήμασταν πιο ξεκούραστοι. Κάτι παίρνεις και κάτι χάνεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είδαν κάποια παιδιά τη δυναμική του πρωταθλήματος. Από τις πρώτες ενδείξεις που έχουμε, φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν διάθεση για μπάσκετ και αυτό μας ικανοποιεί”.

Για το ματς με τον Προμηθέα Πατρών ανέφερε: “Ήταν τα πρώτα παιχνίδια που δώσαμε. Σίγουρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, σε σύγκριση με το παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα, δεν είχαμε καμία σχέση από θέμα ενέργειας και συγκέντρωσης. Ήταν άλλωστε κάτι που το περιμέναμε δεδομένου ότι έχουμε 6 Αμερικανούς παίκτες που πρέπει να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα. Από ‘κει και πέρα, περιμένουμε τα επόμενα φιλικά και την επιστροφή των παικτών που είναι τραυματίες, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο και να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Στο χθεσινό ματς κάναμε περισσότερα λάθη συγκέντρωσης που δείχνει ότι στο σετ παιχνίδι θέλουμε πολλή δουλειά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…