Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Βasket League: Οι δηλώσεις των κορυφαίων

Βasket League: Οι δηλώσεις των κορυφαίων

vasilis spanoulis olympiakos panathinaikos

vasilis spanoulis olympiakos panathinaikos

Οι Βασίλης Σπανούλης, Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης και Κρις Σίνγκλετον βραβεύτηκαν στην κλήρωση της Basket League, όντας μέλη της κορυφαίας πεντάδας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού:

Νικ Καλάθης: “Λυπάμαι που δεν βρίσκομαι εκεί μαζί σας. Εύχομαι να έχουμε καλή επιτυχία σε όλους και τη νέα σεζόν να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα”.

Βασίλης Σπανούλης: “Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Η ομαδική διάκριση είναι πιο σημαντική από την ατομική. Η αγάπη του κόσμου δίνει κίνητρο σε όλους να ξεπερνούν τις δύσκολες στιγμές. Εύχομαι καλό πρωτάθλημα, δίχως έκτροπα και αν γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο”.

Κώστας Παπανικολάου: “Σας ευχαριστώ για την επιλογή και την ψήφο σας. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να φτάσω στη θέση αυτή και εύχομαι η νέα σεζόν να μας βρει ακόμα πιο ψηλά”.

Γιώργος Πρίντεζης: “Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να παρευρεθώ στα βραβεία. Σας ευχαριστώ που με ψηφίσατε στην καλύτερη πεντάδα. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία στις ομάδες”.

Κρις Σίνγκλετον: “Ήταν μια πετυχημένη χρονιά. Πετύχαμε σημαντικά πράγματα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και τη νέα σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …