Κεντρική Διεθνή ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Χίμκι 77-84

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Χίμκι 77-84

cska khimki

Η Χίμκι έδειξε ικανή για μεγάλες “πτήσεις” την φετινή σεζόν, αφού επικράτησε με 84-77 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον τελικό του Gomelsky Cup.

Μπορεί να ήταν μία φιλική αναμέτρηση, αλλά οι δύο αντίπαλοι θα βρεθούν πολλές φορές την νέα χρονιά και θα πραγματοποιήσουν ομηρικές “μονομαχίες”. Όσων αφορά τον αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο για περισσότερο από 30′, όμως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη. Η άμυνα των φιλοξενούμενων βελτιώθηκε αισθητά και σε συνδυασμό με τις επιθετικές ικανότητες του Σβεντ, ήρθε η ανατροπή στο 37′ (78-73). Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και η Χίμκι έφτασε στην νίκη και την κατάκτηση του τουρνουά.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Άντονι Γκιλ και τον Αλεξέι Σβεντ με 23 και 18 πόντους αντίστοιχα, ενώ για την ομάδα του Δημήτρης Ιτούδη ξεχώρισαν οι Σέρχι Ροντρίγκεθ και Νάντο ΝτεΚολό με 22 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Το βραβείο για τον πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης κατέληξε στον Αλεξέι Σβεντ, ενώ το αντίστοιχο για τον προπονητή στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 47-40, 65-58, 77-84.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…