Κεντρική Basket League Άρης Τσαϊρέλης στο eBasket: “Μαχητικότητα, το κύριο στοιχείο μας φέτος…”

Τσαϊρέλης στο eBasket: “Μαχητικότητα, το κύριο στοιχείο μας φέτος…”

aris tsairelis filiko

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει το φετινό καλοκαίρι ο Άρης, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης παρέμεινε “στρατιώτης” των “κιτρίνων” και σίγουρα αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι του συνόλου του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο “Τσάι” διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία ενώ αν μη τι άλλο κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει φανερώσει την αγωνιστική του ποιότητα, την οποία ο Άρης φέτος θα πρέπει να την “εκμεταλλευτεί”.

Ο Ελληνας φόργουορντ μίλησε στο ebasket.gr τονίζοντας πως ακόμη οι “κίτρινοι” δεν έχουν δείξει το μπάσκετ που μπορούν να παίξουν, επιπλέον αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Συγκεκριμένα είπε:

Για το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του φετινού Άρη, βάσει της δουλειάς που έχει γίνει στην προετοιμασία: “Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό είναι η μαχητικότητα. Δίνουμε έμφαση σε αυτό. Αλλά και η ταχύτητα θα έλεγα… Βέβαια δουλεύουμε σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, σε άμυνα και επίθεση και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα. Ακόμη δεν έχουμε δείξει τι μπάσκετ μπορούμε να παίξουμε. Εχουμε αρκετές δυνατότητες αλλά και αρκετές αδυναμίες και πρέπει να δουλεύουμε πολύ”.

Για το ότι οι παίκτες του Άρη έχουν έναν προπονητή (σ.σ. Γιαννάκης) που έγραψε ιστορία με την φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης: “Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε στον Άρη και ιδιαίτερα τυχεροί που είμαστε στον σύλλογο αυτή την στιγμή. Εχουμε να μάθουμε πολλά από εκείνον και ήδη έχουμε μάθει αρκετά”.

Για τους προσωπικούς του στόχους την νέα σεζόν: “Θέλω να είμαι υγιής και από εκεί και πέρα μέσα από την προπόνηση να εμφανιστώ όσο το δυνατόν πιο έτοιμος και καλύτερος στα παιχνίδια και ιδιαίτερα στα σημαντικά ματς”.

Για το ότι ο Άρης ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος και αν αυτό δυσκολεύει το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ έχοντας παράλληλα το “πρέπει” της νίκης στο Παλέ: “Δεν νομίζω ότι το κάνει πιο δύσκολο. Είναι ένα ντέρμπι… Και όπως έχει δείξει η ιστορία, άσχετα πώς πάνε οι ομάδες πριν από τέτοια παιχνίδια, αυτό το ματς είναι κάτι το διαφορετικό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και πιο έτοιμοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Για τα στοιχεία που χρειάζεται ο Άρης στο ματς με τον ΠΑΟΚ: “Είναι η ψυχή, η καρδιά… Παίζουμε στην έδρα μας και από εκεί θα πρέπει να ξεκινήσουμε. Και μετά να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το πλάνο που θα μας δείξουν οι προπονητές μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…