Κεντρική Β' Εθνική Τρεις νέες προσθήκες στον Πανερυθραϊκό

Τρεις νέες προσθήκες στον Πανερυθραϊκό

minas stergiou stavros konstantinopoulos giannis bakodimos panerythraikos

minas stergiou stavros konstantinopoulos giannis bakodimos panerythraikos

Ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση τριών νέων και φερέλπιδων 18χρονων γκαρντ, δηλαδή του Μηνά Στεργίου (κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα Νέων της ΕΣΚΑ με την ΑΕΚ), του Σταύρου Κωνσταντινόπουλου (την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο εφηβικό τμήμα του Παναθηναϊκού) και του Γιάννη Μπακοδήμου (πήρε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων του 2015 με τον ΑΣΕ Δούκα).

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μηνάς Στεργίου είπε: “Νιώθω πολύ ενθουσιασμένος που ανήκω πια στην οικογένεια του Πανερυθραϊκού. Είναι αλήθεια ότι απ’ την πρώτη στιγμή εισέπραξα αυτό το οικογενειακό κλίμα και την εξαιρετική ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα, καθώς και την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του κόουτς Χουχουλή, όπως και της διοίκησης. Θεωρώ ότι οι συνθήκες στον Πανερυθραϊκό είναι ιδανικές για εμένα -όπως και για τον κάθε παίκτη- προκειμένου να αναπτύξω τις δυνατότητές μου και να εξελίξω το παιχνίδι μου, μέσα απ’ το απαιτητικό πρόγραμμα της νέας μου ομάδας και καθοδηγητή τον Δημήτρη Χουχουλή. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κόουτς Χουχουλή που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να ενταχθώ σε μία απ’ τις πιο οργανωμένες ομάδες στον χώρο, αλλά και τους νέους συμπαίκτες μου, οι οποίοι καθημερινά με βοηθούν να γίνομαι ολοένα και καλύτερος και με έχουν κάνει ήδη να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου”.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε: “Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου που πλέον είμαι μέλος της οικογένειας του Πανερυθραϊκού, καθώς είναι γνωστό ότι αποτελεί ένα απ’ τα πλέον νοικοκυρεμένα σωματεία του χώρου, πρωταγωνιστώντας παράλληλα εδώ και πολλά χρόνια σε Α2 και Β’ Εθνική. Εδώ, έχω να μάθω πολλά και πιστεύω ότι στην Ερυθραία θα εξελιχθώ σε όλα τα επίπεδα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κόουτς Χουχουλή και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θα βάλω τα δυνατά μου για να τους δικαιώσω και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους, αλλά και στις δικές μου. Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Τέλος, ο Γιάννης Μπακοδήμας τόνισε: “Η ικανοποίησή μου είναι πολύ μεγάλη για το γεγονός ότι εντάχθηκα σε ένα απ’ τα καλύτερα προγράμματα, όπως αυτό του Πανερυθραϊκού, και θα φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα τη χρονιά που έρχεται. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, πραγματική οικογένεια, κάτι που βοηθάει όλους τους καινούριους παίκτες και ειδικά εμάς τους μικρότερους να ενταχθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην ομάδα και τη φιλοσοφία της. Συνάντησα επαγγελματικές συνθήκες στην Ερυθραία σε όλα τα επίπεδα και οι προπονήσεις είναι πολύ υψηλού επιπέδου και ιδιαίτερα απαιτητικές. Στόχος μου είναι να βελτιωθώ μέσα απ’ το πρόγραμμα του Πανερυθραϊκού και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου, όπου και όποτε με χρειαστεί. Καλή μας χρονιά”.

Η σχετική ανακοίνωση:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…