Κεντρική A2 Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Πάτρας
A2

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Πάτρας

Με ανακοίνωση του, ο Απόλλωνας Πάτρας γνωστοποιεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ. Παράλληλα, η  Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε πιστοποιητικό στην ομάδα και έτσι οι “μελανόλευκοι” θα συμμετάσχουν κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Απόλλων Πάτρας ανακοινώνει ότι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ θα μετέχουν οι: Κωνσταντίνος Καραπάνος, Ευαγγελία Λάππα -Νιάρου, Παναγιώτης Τσιβγινίδης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Αναστασία Μανωλοπούλου, Γεώργιος Τζούδας, Βασίλειος Γιαννόπουλος, Γεώργιος Λάζαρης, Βαρθολομαίος Κιτσούκαλης (τακτικά μέλη), Δημήτριος Κανελλόπουλος, Ιωάννης Βερβίτας, Βασίλειος Βασιλείου (αναπληρωματικά μέλη).

Το νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός των επόμενων ημερών», αναφέρει η ενημέρωση των Πατρινών για το Δ.Σ., ενώ εκείνη για το πιστοποιητικό τονίζει:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε σήμερα ότι χορήγησε πιστοποιητικό στην ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ συνεχίζει απερίσπαστα την βελτίωση της αθλητικής και οργανωτικής λειτουργίας της ομάδας μας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές υποχρεώσεις της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Ελευθερούπολη: Πήρε και Παπαδόπουλο [pic]

Στην Ελευθερούπολη θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Ο ΓΣΕ ανακοίνωσε κι …