Κεντρική Basket League Άρης “Tο δέος είναι δεδομένο για Γιαννάκη”

“Tο δέος είναι δεδομένο για Γιαννάκη”

mourtos exetaseis aris

mourtos exetaseis aris

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος, για τον νέο του προπονητή, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής μίλησε για το δέος που νοιώθουν όλοι για τον Γιαννάκη, αλλά και για την προετοιμασία της ομάδας και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη:

Για την προετοιμασία στο Πράβετς: “Είναι μια διαφορετική προετοιμασία από τις άλλες. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, ενώ δεν είναι ολοκληρωμένο ακόμη το ρόστερ. Παρ’ όλα αυτά δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση με στόχο τη βελτίωση”.

Για την παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη: “Το δέος είναι δεδομένο προς το πρόσωπο του. Είναι μια πολύ μεγάλη παρουσία. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Τον ακούμε όλοι, δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να δείξουμε ομαδική βελτίωση”.

Για τα τελευταία κομμάτια του παζλ: “Περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά, προκειμένου να κλείσει το ρόστερ για να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα σε συνθήκες αγώνα. Όσο συμπληρώνεται το ρόστερ, ανυπομονούμε να δούμε την ομάδα ολοκληρωμένη και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Να μπορέσουμε να είμαστε στα επόμενα φιλικά όσο το δυνατόν όλοι μαζί”.

Για την νέα σεζόν και το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο: “Όπως πέρυσι και πρόπερσι, θα είναι απαιτητική χρονιά, με πολλά παιχνίδια. Ξεκινάμε με το ντέρμπι κάτι που θεωρώ ότι είναι καλό. Τα περισσότερα παιδιά γνωρίζουν από διπλούς αγώνες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…