Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Το “ασπρόμαυρο” πρόγραμμα στην Προύσα

Το “ασπρόμαυρο” πρόγραμμα στην Προύσα

paok bayreuth

paok bayreuthΟ ΠΑΟΚ αναχωρεί, σήμερα, για τη βορειοδυτική Τουρκία και δη για την Προύσα, όπου θα λάβει μέρος στο φιλικό τουρνουά “International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas”. Η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας για το πλήρες πρόγραμμα των αναμετρήσεων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Έπειτα από το δυνατό φιλικό, που διοργανώθηκε στη Γερμανία, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει, σήμερα, για την Τουρκία, όπου θα πάρει μέρος σε ένα ακόμα απαιτητικό τουρνουά, που διοργανώνει η Tofas.

Το τουρνουά ονομάζεται “International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas” και διοργανώνεται προς τιμήν του Cevat Soydas, ο οποίος αγωνίστηκε στην Tofas από το 1975 ως το 1984 κι άφησε την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητικό δυστύχημα, τον Αύγουστο του 2001.

Στο τουρνουά, που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν μέρος, εκτός από τον ΠΑΟΚ κι τη διοργανώτρια Tofas, ο Άρης, η Gaziantep, η Sakarya κι η Yesil Giresun, η οποία πήρε τη θέση της Pinar Karsiyaka.

Οι διοργανωτές έχουν χωρίσει τις έξι ομάδες σε δύο ομίλους. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον 2ο όμιλο με την Gaziantep και τη Yesil Giresun, ενώ στον 1ο όμιλο έχουν τοποθετηθεί η Sakarya, η Tofas κι ο Άρης.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:
Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου: ΠΑΟΚ – Gaziantep (16:30)
Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου: ΠΑΟΚ – Yesil Giresun (16:30)

*Ο τρίτος αγώνας του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, ο αντίπαλος κι η ώρα του αγώνα θα προκύψουν μετά τα αποτελέσματα στους αγώνες των δύο ομίλων.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί, στις 21:25, από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” για την Κωνσταντινούπολη κι από εκεί θα μεταβεί με λεωφορείο στην Προύσα. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Κυριακής (24/09)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …