Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τίμησε την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ (pics+vid)

Τίμησε την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ (pics+vid)

AEK 7

AEK 7

Ο ΑΠΟΕΛ τίμησε την ΑΕΚ για τη συμμετοχή της στο “Ζιβανάρειο Basketball Cup”. Σε μια πολύ όμορφη δεξίωση, η διοίκηση της κυπριακής ομάδας, έδωσε έπαθλα και δώρα, τα οποία παρέλαβε ο Σωτήρης Μανωλόπουλους και ο τιμ μάνατζερ της “Ένωσης”, Γιώργος Χήνας.

Παράλληλα, οι “κιτρινόμαυροι” φίλαθλοι αποθέωσαν τους παίκτες του “Δικεφάλου”, ενώ ευχήθηκαν στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη για τα γενέθλια του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Σε άκρως συγκινησιακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (23/09) η δεξίωση της Διοίκησης του ΑΠΟΕΛ προς τιμήν της ΑΕΚ και του Ρεθύμνου, με αφορμή τη συμμετοχή των ομάδων της Μητέρας Ελλάδας στο «Ζιβανάρειο Basketball Cup». Αντιπροσωπεία της ΑΕΚ B.C. έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, σε γνωστό στέκι της Λευκωσίας. Η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προσέφερε έπαθλα και δώρα, που χαρακτηρίζουν-προσδιορίζουν το «Νησί της Αφροδίτης» και τη φιλοξενία των Ελληνοκυπρίων. Ένα απ’ αυτά παρέλαβε ο προπονητής της «Βασίλισσας», Σωτήρης Μανωλόπουλος, διά χειρός του Προέδρου του κυπριακού συλλόγου, Χριστόφορου Ποταμίτη, κι άλλο ένα ο Τιμ Μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Χήνας από τον πρώην Πρόεδρο του συλλόγου, τον «Ενωσίτη» και εμβληματικό γιατρό του ΑΠΟΕΛ, Κώστα Σχίζα.

Στην ομιλία του, ο κ. Ποταμίτης ευχαρίστησε τις δύο ομάδες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, με την οποία το «αναβάθμισαν», ενώ για την ΑΕΚ τόνισε μεταξύ άλλων: «Μας συνδέουν πολλά με την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Σας νιώθουμε δικούς μας. Ευχόμαστε στην ΑΕΚ το παραπάνω βήμα, να πάρει έναν τίτλο και να το χαρούμε”.

750eb8cd43c40f582fcc7def2bd3b069 1755

05 1902 32

 

34741f7a687bd5f2aaeb985f95e99045 1755

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…