Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Θορθάνο: “Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό ματς κόντρα στον Άρη”

Θορθάνο: “Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό ματς κόντρα στον Άρη”

panathinaikos

panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη σε φιλική αναμέτρηση και η εμφάνιση των παικτών ευχαρίστησε τον άμεσο βοηθό του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο. Σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των “πρασίνων”.

Αναλυτικά:

“Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό ματς και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την εικόνα των παικτών μας. Δούλεψαν πάρα πολύ καλά, ανέβασαν την ένταση και παράλληλα παρουσίασαν βελτίωση σε πάρα πολλούς τομείς του παιχνιδιού μας. Και όχι μόνο στον αγώνα με τον Άρη.

Αυτό γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που βρισκόμαστε στην Καστοριά. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά στον ρυθμό μας. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Έχουμε θέσει κανόνες στο παιχνίδι μας, με τους παίκτες να είναι εξαιρετικοί.

Το μόνο αρνητικό είναι αυτό με τον Μποχωρίδη. Ο Λευτέρης ήταν άτυχος γιατί  τραυματίστηκε ενώ δουλεύει πάρα πολύ καλά και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Γενικά, όμως οι παίκτες τα πήγαν περίφημα όλη την εβδομάδα. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα γι αυτούς. Με διπλές προπονήσεις καθημερινά και πολλές ώρες στο γήπεδο. Και θέλω να σημειώσω πως δεν κάνανε δουλειά μόνο αγωνιστική και φυσική αλλά και πνευματική. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Επίσης, ο Λοτζέσκι έχει ανέβει πάρα πολύ και όλοι οι παίκτες έχουν παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…