Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Θέλω να γίνω ο καλύτερος πλέι-μέικερ της Ευρωλίγκα!”

“Θέλω να γίνω ο καλύτερος πλέι-μέικερ της Ευρωλίγκα!”

jordan theodore banvit

jordan theodore banvit

Η Ολίμπια Μιλάνο έχει ενισχύσει ιδιαίτερα το ρόστερ της και φαίνεται ότι μπορεί να μπει ξανά σε ανοδική τροχιά, υπό τις οδηγίες του Σιμόνε Πιανιτζιάνι. Η περιφερειακή γραμμή της ομάδας φαντάζει ισχυρή, με παίκτες όπως ο Γκάουντλοκ, ο Καλνιέτις κι ο Μπέρτανς αλλά ο Τζόρνταν Θίοντορ είναι αυτός που θα κάνει το κουμάντο στη θέση του πλέι-μέικερ, έχοντας τρομερά υψηλές προσδοκίες.

“Στο Μιλάνο προσφέρω ηγεσία, σκληρή δουλειά, “μάχη” πάνω στο παρκέ και αφοσίωση. Μου αρέσει να βρίσκομαι στο γήπεδο”, τόνισε ο MVP του περσινού Champions League, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: “Οι ατομικοί μου στόχοι είναι να γίνω ο κορυφαίος πλέι-μέικερ της Ευρωλίγκα, να είμαι πρώτος στις ασίστ και πρώτος στα κλεψίματα. Τα πάντα, όμως, περνάνε μέσα από την ομάδα κι από εκεί θα έρθουν όλα”.

Ο Θίοντορ έδειξε πέρσι ότι είναι έτοιμος για το υψηλότερο επίπεδο, έχοντας 17.4 πόντους και 7.3 ασίστ ανά αγώνα με τη φανέλα της Μπάνβιτ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ αναδείχθηκε MVP του Champions League αλλά και κορυφαίος παίκτης του τελικού στο Κύπελλο Τουρκίας.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…