Κεντρική NBA Θέλει τον Πορζίνγκις στους Σίξερς ο Εμπίιντ! (pic)
NBA

Θέλει τον Πορζίνγκις στους Σίξερς ο Εμπίιντ! (pic)

joel embiid kristaps porzingis

joel embiid kristaps porzingis

Οι Φιλαδέλφια 76ερς έχουν χτίσει μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, με τη σκληρή μέθοδο του χρόνιου tanking να αποδίδει, επιτέλους, καρπούς και με την προοπτική του υπάρχοντος ρόστερ να δημιουργεί φρενίτιδα ενθουσιασμού. Ο Τζοέλ Εμπίιντ, ο Μαρκέλ Φουλτζ αλλά και ο Μπεν Σίμονς αποτελούν τους βασικούς πυλώνες, με τους Κόβινγκτον, Σάριτς αλλά και την εμπειρία του Ρέντικ να συμπληρώνουν το “μενού”. Ο Εμπίιντ, όμως, δεν αρκείται σε αυτά, θέλοντας να φέρει τον σταρ των Νικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις στην ομάδα!

Συγκεκριμένα, ο Εμπίιντ, ο οποίος έχει πολύ δυνατή παρουσία στα social media και απασχολεί συχνά την κοινή γνώμη με τις αναρτήσεις του, φαίνεται πως έχει εντυπωσιαστεί από τις τρομερές εμφανίσεις του Πορζίνγκις στο Ευρωμπάσκετ. Για τον λόγο αυτό, ο σταρ των Σίξερς άφησε σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του Πορζίνγκις στο Instagram, ρωτώντας τον: “Θα έρθεις στη Φιλαδέλφια;

Το σενάριο αυτό αποτελεί, φυσικά, αρκετά απίθανο, με δεδομένο ότι ο Λετονός “γίγαντας” είναι το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο των Νικς, οι οποίοι δεν θέλουν με τίποτα να τον ανταλλάξουν. Μια φροντ-λάιν, όμως, με τους Πορζίνγκις και Εμπίιντ θα αποτελούσε μια από τις κορυφαίες της σύγχρονης εποχής, συνδυάζοντας κάθε πιθανό στοιχείο σε υπερθετικό βαθμό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…