Κεντρική Basket League Άρης “Θα είμαστε καλύτεροι το επόμενο διάστημα”

“Θα είμαστε καλύτεροι το επόμενο διάστημα”

giannakis aris

giannakis aris

Βελτωμένος ήταν ο Άρης απέναντι στη Γεσιλγκιρεσούν, σε σχέση με τα ματς κόντρα σε Τόφας και Μπουγιουκσεχίρ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε μετά την νίκη των “κιτρίνων”:

“Ημασταν με λιγότερα λάθη στην άμυνα και καλύτερες συνεργασίες αμυντικές. Πιέζαμε περισσότερο στη μπάλα. Στην επίθεση είχαμε καλύτερες αποφάσεις και καλύτερες αποστάσεις. Το σημαντικό για μένα είναι ότι παρότι ήρθαμε σε ένα τουρνουά μετά από καιρό και με παιδιά που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι και αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Το λέω αυτό γιατί όταν χάνεις δημιουργείται μια όχι καλή διάθεση, αλλά νομίζω ότι σε αυτό το τουρνουά μέρα με την μέρα έβλεπαν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να συνεργαστούν, την επικοινωνία μεταξύ τους αλλά και τον τρόπο που θα εκτελέσουν. Και στον τρόπο που θα επιμείνουμε ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που θα υπάρχουν μέσα στο ματς”.

Για το ότι δόθηκε περισσότερος χρόνος στους… βασικούς: “Περισσότερο χρησιμοποιήσαμε τα παιδιά που δεν ήταν στην ομάδα και πρέπει πλέον να γνωριστούν περισσότερο μεταξύ τους. Και τα υπόλοιπα παιδιά δείξανε στοιχεία που μπορούν να υποστηρίξουν την ομάδα και αυτό είναι πολύ καλό,γιατί χρειάζονται πάνω από 10-12 παίκτες για να βγάλεις μία σεζόν και φυσικά τα νέα παιδιά που είναι το μέλλον της ομάδας. Υπήρχαν στιγμές στο τουρνουά που δώσανε πολύ καλά στοιχεία στην ομάδα”.

Για το ότι οι Βον και Μοράντ έπαιξαν πιο απελευθερωμένα: “Λογικό είναι. Μέρα με την μέρα αυτό προσπαθούμε να βάλουμε στο μυαλό των παιδιών εόναι ότι πρέπει να γνωρίσουμε τον τρόπο που παίζουμε και να γνωρίσει ο ένας τον άλλον. Φυσικά και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη επιθετικότητα και στα δύο μέρη του γηπέδου. Αυτό μετράει πάρα πολύ στο να είσαι αποτελεσματικός. Μέρα με την μέρα η ομάδα δείχνει στοιχεία που μπαίνουν στο παιχνίδι της και μπορούμε να πούμε ότι θα είμαστε καλύτεροι το επόμενο διάστημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…