Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τελευταία φιλική δοκιμασία για τον Ολυμπιακό

Τελευταία φιλική δοκιμασία για τον Ολυμπιακό

olympiakos bc

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα (30/9) η ομάδα του Ολυμπιακού, 4 ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του. Οι “ερυθρόλευκοι” θα αναμετρηθούν το μεσημέρι (13:00) εναντίον της Γαλατάσαραϊ, στο πλαίσιο του μικρού τελικού του τουρνουά “TUBAD“, το οποίο διεξάγεται στο “Σινάν Ερντέμ” της Κωνσταντινούπολης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και το επιτελείο του θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και τακτικές απέναντι σε μια υπολογίσιμη ομάδα. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει όλα τα “όπλα” στη διάθεσή του, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης (τενοντίτιδα) και Κώστας Παπανικολάου (επέμβαση στον αστράγαλο) έχουν μείνει στην Αθήνα ενώ, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γιάνις Στρέλνιεκς εξαιτίας ενός προβλήματος στον ώμο.

Τα επίσημα ματς ξεκινούν την Τετάρτη για τον Ολυμπιακό (4/10), με την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Ιωνικός-ΓΣΛ Φάρος ενώ, στις 8 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα το μεγάλο ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού, στην πρεμιέρα της Basket League.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…