Κεντρική Διεθνή “Τα παράθυρα της FIBA είναι ταπείνωση για τις ομοσπονδίες και τους παίκτες”

“Τα παράθυρα της FIBA είναι ταπείνωση για τις ομοσπονδίες και τους παίκτες”

ettore messina italia

ettore messina italia

Αντίθετος με τα “παράθυρα” της FIBA είναι ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Έτορε Μεσίνα. O έμπειρος τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι ταπείνωση για τις ομοσπονδίες και τους παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Φυσικά δεν είμαι χαρούμενος μ’ αυτήν την κατάσταση! Απολαμβάνω την ομάδα μου, απολαμβάνω να δουλεύω με αυτούς τους ανθρώπους όμως λόγω μιας πολιτικής κατάστασης, αν δουλεύεις στo NBA ή την Euroleague, είσαι ουσιαστικά εκτός διοργανώσεων που αφορούν την εθνική ομάδα!

Διάβασα ό,τι δήλωσε ο κόουτς Ομπράντοβιτς και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους… Όλοι οι παίκτες και οι προπονητές σκέφτονται το ίδιο πράγμα όμως δυστυχώς δεν υπάρχουν παίκτες και προπονητές στα δωμάτια όπου παίρνονται οι αποφάσεις.

Θα βλέπω τα παιχνίδια της εθνικής Ιταλίας στην τηλεόραση και αυτό είναι όλο. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω πιο σκληρές λέξεις για αυτό. Είναι ταπεινωτικό για τις ομοσπονδίες να βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου πρέπει να ζητήσουν από μια ομάδα παικτών να παίξουν στα προκριματικά και μετά να τους πουν “σας ευχαριστούμε, κάποιοι άλλοι που θεωρητικά είναι καλύτεροι από εσάς θα παίξουν στις μεγάλες διοργανώσεις”.

Είναι ταπείνωση για τους παίκτες! Να παίζεις στα προκριματικά και μετά να έρχονται κάποιοι άλλοι στη θέση σου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…