Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Τα εισιτήρια του Προμηθέας – Νταρουσάφακα

Τα εισιτήρια του Προμηθέας – Νταρουσάφακα

promitheas

promitheas

Ο Προμηθέας Πατρών εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους φίλους της ομάδας ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την Νταρουσάφακα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο “Δημ. Τόφαλος” την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση:
“Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγάλο φιλικό της ερχόμενης Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και την Darüşşafaka S.K. Ο σημαντικός αυτός φιλικός αγώνας θα φιλοξενηθεί στην κεντρική σάλα του “Δημ. Τόφαλος”, με ώρα έναρξης τις 20:30 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης καθημερινά 10:00-20:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) και μέσω της Viva.

Βέβαια, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (που συνεχίζουν να διατίθενται) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με την επίδειξη της κάρτας τους τόσο το μεγάλο αυτό παιχνίδι, όσο και τυχόν εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου και φυσικά όλους τους εντός έδρας αγώνες της STOIXIMAN.GR Basket League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…