Κεντρική Β' Εθνική Τα εισιτήρια του αγώνα Ιωνικός – Τρίκαλα

Τα εισιτήρια του αγώνα Ιωνικός – Τρίκαλα

ionikos trikala

ionikos trikala

Ο Ιωνικός πραγματοποιεί μέχρι στιγμής εξαιρετικές εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδος. Το Σάββατο (23/09, 17.00) θα φιλοξενήσει τα Τρίκαλα και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας, να βρεθεί στο πλευρό των παικτών.

Αναλυτικά:

“Ο Ιωνικός Ν. φιλοξενεί το Σάββατο 23.9, 17.00 για το Κύπελλο Ελλάδας την ομάδα της Α1 Τρίκαλα BC..  Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Νίκαιας να ενισχύσει με την παρουσία σας την Ομάδα του, δίνοντας την γνωστή ώθηση για μια ακόμα μεγάλη επιτυχία.

Ενημερώνουμε ότι στον αγώνα του Σάββατου, θα ισχύσουν τα παρακάτω:

  • Εισιτήρια: Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΟΚ , η τιμή των εισιτηρίων της Β Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος είναι 10€.
  • Κάρτες-Διαρκείας: Θα ισχύσουν όπως και σε όλους τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας.  Προμηθευόμαστε την Κάρτα Διαρκείας μας από τους Συνδέσμους Φιλάθλων (Θύρα 4 γηπέδου Νεάπολης, τιμή 20€, για οργανωμένους/ανέργους) και από τον Πλάτωνα (τιμή 50€, VIP 100€)
  • Μαθητικά Εισιτήρια: Θα ισχύσουν και Μαθητικά Εισιτήρια, τα οποία μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν οι μαθητές –φίλοι του Ιωνικού Ν. από την Θύρα 4 του γηπέδου Νεάπολης (Σύνδεσμος Φιλάθλων) και από τον Πλάτωνα.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει σήμερα, Παρασκευή 22/9.

Προμηθευόμαστε την Κάρτα Διαρκείας – ή το μαθητικό μας εισιτήριο –  για να εξασφαλίσουμε οικονομικότερη είσοδο και την θέση μας στο γήπεδο, για να ζήσουμε από κοντά τις μαγικές στιγμές που μας επιφυλάσσει η αγωνιστική περίοδος 2017-18″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …