Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τα εισιτήρια με Ούνιξ

Τα εισιτήρια με Ούνιξ

aek kosmos oaka laos opadoi

aek kosmos oaka laos opadoiΗ ΑΕΚ υποδέχεται, αύριο (19/09, 19:30), στο “Νίκος Γκάλης”, την Ούνιξ Καζάν, με τις θύρες να είναι ανοιχτές για την έλευση του κόσμου. Η “Ένωση” εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας σχετικά με τα εισιτήρια της επικείμενης φιλικής αναμέτρησης, από την οποία θα απουσιάσει ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Αναλυτικά:

“Πρεμιέρα μπροστά στον κόσμο της ετοιμάζεται να κάνει, αύριο (Τρίτη, 19/09), η “Βασίλισσα“, η οποία υποδέχεται την Ούνιξ Καζάν στο “Νίκος Γκάλης”. H αναμέτρηση, που συνιστά δυνατή πρόβα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 4HD.

Εισιτήρια μπορούν να παραλάβουν οι οπαδοί της ΑΕΚ μέχρι τις 18:00 σήμερα από τα γραφεία της ΑΕΚ BC στο ΟΑΚΑ και, κατόπιν, διαδικτυακά κι από τα εκδοτήρια του γηπέδου, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:
– Διαδικτυακά https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html
– Από τα γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων), από τις 10:00 έως τις 18:00, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Και στον αγώνα αυτόν είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, για την αγορά των εισιτηρίων. Την κάρτα μπορεί κάποιος να την προμηθευτεί είτε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής, www.aek.gr, είτε από τα εκδοτήρια της ΑΕΚ BC στο ΟΑΚΑ, κατά την αγορά των εισιτηρίων.
Το κόστος της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ είναι 10 ευρώ.

Η ΑΕΚ ΒC καλεί τους οπαδούς της ομάδας, σε κάθε περίπτωση, να την προμηθευτούν εγκαίρως για τις μελλοντικές αγορές των εισιτηρίων τους.

Η AEK BC καλεί τους οπαδούς της ομάδας να γνωρίζουν το νούμερο ΑΜΚΑ και το νούμερο ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ (εφόσον δεν έχουν την κάρτα μαζί τους)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…