Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τα εισιτήρια με Ούνιξ

Τα εισιτήρια με Ούνιξ

oaka aek kosmos

oaka aek kosmosΟ κόσμος της ΑΕΚ θα έχει -για πρώτη φορά φέτος- τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, κόντρα στην Ούνιξ Καζάν (19/09, 19:30). Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα εισιτήρια της εν λόγω αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

“Η νέα αγωνιστική περίοδος συνιστά για την ΑΕΚ γιορτή συμβολισμών, αξιών και κατακτήσεων. Θα είναι αφιερωμένη στους κιτρινόμαυρους “Θεούς“, που δημιούργησαν τη “Βασίλισσα” του ελληνικού αθλητισμού και της Ευρώπης.

Στα “προεόρτια” της γιορτής διαρκείας, που θα κορυφωθεί εντός του 2018, η ΑΕΚ υποδέχεται, την Τρίτη (19/09) και ώρα 19:30, την Ούνιξ Καζάν, από τις νέες δυνάμεις του ρωσικού μπάσκετ, στο πρώτο (ανοικτό) φιλικό, το οποίο θα διεξαχθεί στο “Νίκος Γκάλης”.

Η ΑΕΚ B.C. καλεί τους οπαδούς της ομάδας να δώσουν το “παρών” και να στείλουν το πρώτο πανηγυρικό “μήνυμα” σε όλους και να υπενθυμίσουν ότι η “Βασίλισσα” χάρισε στον ελληνικό αθλητισμό την πρώτη αγωνιστική ανάταση στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο των ρεκόρ της 4ης Απριλίου 1968.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο (Παρασκευή 15/09).

Η ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας ότι, την Τρίτη (19/09), θα μπορούν να προμηθευτούν Εισιτήρια Διαρκείας έως τις 15:00. Οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων), από τις 10:00 έως τις 18:00, τη Δευτέρα, τις ίδιες ώρες και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Και στον αγώνα αυτόν είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την αγορά των εισιτηρίων. Την κάρτα μπορεί κάποιος να την προμηθευτεί είτε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής, www.aek.gr, είτε από τα εκδοτήρια της ΑΕΚ B.C. στο ΟΑΚΑ, κατά την αγορά των εισιτηρίων. Το κόστος της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ είναι 10 ευρώ.

Η ΑΕΚ Β.C. καλεί τους οπαδούς της ομάδας, σε κάθε περίπτωση, να την προμηθευτούν εγκαίρως για τις μελλοντικές αγορές των εισιτηρίων τους.

Η AEK B.C. καλεί τους οπαδούς της ομάδας να γνωρίζουν το νούμερο ΑΜΚΑ και το νούμερο ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ (εφόσον δεν έχουν την κάρτα μαζί τους)”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…