Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Συνεχίζουν Σκουρτόπουλος – Μίσσας στην Εθνική”

“Συνεχίζουν Σκουρτόπουλος – Μίσσας στην Εθνική”

Στον πάγκο της Εθνικής ομάδας θα παραμείνουν οι Θανάσης Σκουρτόπουλος και Κώστας Μίσσας, όπως επιβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Θανάσης Τσαγκρώνης. Έτσι, οι δύο τους θα βρίσκονται στο “τιμόνι” της “γαλανόλευκης” ενόψει των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Ο πρώτος θα αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή, ενώ ο δεύτερος θα έχει το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή. Παράλληλα, ο Θανάσης Τσαγκρώνης αναφέρθηκε στο γεγονός πως σήμερα έγινε γνωστό το γήπεδο όπου θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο “Sport24 Radio 103,3”:

Για το κριτήριο που θα γίνει οι αγώνες των προκριματικών για άνδρες και γυναίκες:Kάτι που ζητάνε οι Έλληνες φίλαθλοι είναι να δουν από κοντά στην Εθνική. Ξεκινάμε από το Ηράκλειο και τα “Δύο Αοράκια” -που πληροί όλους τους όρους και προϋποθέσεις- και μπορούμε να έχουμε καλό αγώνα από πλευράς προσέλευσης φιλάθλων. Η Κρήτη έχει φιλοξενήσει με επιτυχία πανευρωπαϊκές διοργανώσει» ήταν το αρχικό του σχόλιο και πρόσθεσε για τις γυναίκες:

Είχαμε δώσει μία υπόσχεση, την οποία και τηρούμε. Εκεί θα αγωνιστεί η Εθνική Γυναικών. Υπάρχει εκεί καινούριο γήπεδο που πληροί τους όρους. Το γυναικείο μπάσκετ έχει έρεισμα εκεί και πιστεύω ότι θα έχουμε την συνδρομή των φιλάθλων για να στεφθεί με επιτυχία. Πρέπει να αλλάξουν τους πίνακες για να δώσουν κίνητρα στις ομάδες που έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν αγώνες και θέλουν να φιλοξενήσουν την εθνική. Να έχουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και να τηρούνται οι καινούριοι πίνακες”.

Για το γεγονός πως από σήμερα ανακοινώθηκε το γήπεδο θα φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου:”Δε νομίζετε ότι ήταν καιρός πλέον, να γίνει αυτό; Προκειμένου να μην έχουμε προβλήματα, είναι καλύτερο για τις ομάδες να ξέρουν που θα γίνει ο τελικός. Οι ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα και το δικαίωμα να δημιουργήσουν κανένα θέμα πλέον, γιατί γνωρίζουν εκ των προτέρων που θα γίνει ο τελικός. Για αυτό την ανακοινώσαμε σήμερα, που το Κύπελλο είναι σε αρχική φάση για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Είναι το πιο σωστό. Το θέμα είναι ότι στην Κρήτη είναι λίγο δύσκολο να μετακινηθούν οι οπαδοί. Αυτά είναι θέματα της Αστυνομίας και του Υπουργείου που μπορούν να αντιμετωπίσουν το οτιδήποτε”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Τσαχτσίρας, το “αστεράκι” της Εθνικής Παμπαίδων…

Γεννημένος το 2006, με ύψος 2.04, ο Φίλιππος Τσαχτσίρας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα τα…