Κεντρική Elite League Στον Δούκα ο Στέλιος Ιωάννου!

Στον Δούκα ο Στέλιος Ιωάννου!

stelios ioannou

stelios ioannou

Στον Δούκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέλιος Ιωάννου. Ο 30χρονος γκαρντ την περσινή χρονιά απουσίασε από τα παρκέ λόγω τραυματισμού. Στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα και παράλληλα να βοηθηθεί.

Η ανακοίνωση του Δούκα:

“Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Στέλιο Ιωάννου (1.98μ, 1987).

Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας από τα παρκέ εξαιτίας ενός τραυματισμού στη μέση, ο έμπειρος γκαρντ επιστρέφει στην ενεργό δράση επιλέγοντας να αγωνιστεί στον Δούκα.

Πρόκειται για έναν παίκτη με εμπειρία στα παρκέ της BasketLeague αφού τη στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανελευσιναικό (2014-2015) Ηλυσιακό (2013-2014), ΚΑΟΔ (2012-2013) και Πανιώνιο (2010-2012).

Η “οικογένεια” του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Στέλιο Ιωάννου στην ομάδα και του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενoς που ο ΑΣΕ Δούκα μου δίνει φέτος την ευκαιρία να επιστρέψω στην ενεργό δράση. Η χρονιά αυτή είναι ιδιαίτερη τόσο για τον Σύλλογο όσο και εμένα που θα ενσωματωθώ σε ένα καινούριο περιβάλλον μετά από μια σεζόν εκτός παρκέ.

Αποφάσισα να αγωνιστώ σε έναν Σύλλογο ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερή αξία της Α2 Εθνικής και στελεχώνεται απο ανθρώπους που υπηρετούν το άθλημα εδώ και δεκαετίες.

Ήδη από τις κινήσεις που έχουν γίνει, το τεχνικό τιμ του Δούκα έχει επιλέξει έναν κορμό νέων και ταλαντούχων αθλητών οι οποίοι πλαισιώνονται από κάποιους έμπειρους παίκτες. Εύχομαι και ελπίζω η σεζόν να είναι επιτυχημένη, να έχουμε υγεία και χωρίς τραυματισμούς να φτάσουμε στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…