Κεντρική Elite League Στον Δούκα ο Παναγιωταράς!

Στον Δούκα ο Παναγιωταράς!

panagiotaras spyros doukas

panagiotaras spyros doukas

Τη δεύτερη μεταγραφή του ενόψει της νέας χρονιάς ανακοίνωσε η ομάδα του Δούκα. Στους “μπλε” θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Παναγιωταράς, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με τη φανέλα του Ιωνικού Νίκαιας.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Σπύρο Παναγιωταρά (1.90μ – 1993).

Ο 24χρονος guard την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Παγκράτι, Περιστέρι ΑΕΚ, Limoges CSP και Πανιώνιο. Ο 24χρονος γκαρντ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα του Δούκα, ο Σπύρος Παναγιωταράς τόνισε μεταξύ άλλων: Είμαι χαρούμενος που τη νέα σεζόν θα αποτελέσω μέρος της οικογένειας του Δούκα. Ενόψει της απαιτητικής σεζόν που έπεται, είμαι αισιόδοξος πως, παρόλο των νέων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, ο coach και το επιτελείο δείχνουν να κινούνται μεθοδικά εντός κι εκτός παρκέ ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παλέψει και θα διεκδικήσει αυτό που του αξίζει. Όλα κρίνονται μέσα στο παρκέ, και δουλεύοντας σκληρά είμαι πεπεισμένος πως θα είμαστε ικανοποιημένοι στο τέλος της σεζόν.”

Η Διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Σπύρο Παναγιωταρά στην ομάδα μας και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …