Κεντρική Β' Εθνική Στο… πόδι η Νίκαια!

Στο… πόδι η Νίκαια!

ionikos kosmos panygirismoi

ionikos kosmos panygirismoi

Ο Ιωνικός Νικαίας χτίστηκε το φετινό καλοκαίρι με έναν και μοναδικό στόχο, να πρωταγωνιστήσει σε όποια διοργάνωση συμμετέχει, ήτοι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι υποχρεώσεις του στην τρίτη τάξει εθνική κατηγορία αργούν ακόμα να ξεκινήσουν, με την ομάδα του Μάριου Γούναρη να έχει στρέψει την προσοχή της στο Κύπελλο, όπου έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Στην πρώτη αγωνιστική ξεπέρασε το εμπόδιο του Διαγόρα Δρυοπιδέων, μιας ομάδας, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ ανταγωνιστική στον όμιλο του Νότου της Β’ Εθνικής. Στη δεύτερη αγωνιστική, ο Ιωνικός έκανε την πρώτη υπέρβαση της χρονιάς, αφήνοντας εκτός συνέχειας του Κυπέλλου το πανίσχυρο Περιστέρι, το οποίο φιλοδοξεί να βρεθεί στη Basket League την επόμενη σεζόν.

Το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό, με τον κόσμο να έχει αγκαλιάσει με το “καλημέρα” τη φετινή προσπάθεια και να δίνει βροντερό “παρών” στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες. Ανάλογες στιγμές αναμένεται να ζήσουν οι Νικαιώτες κι αύριο (20/9) στο κλειστό του Πλάτωνα, όπου θα υποδεχθούν την επίσης ισχυρή Δόξα Λευκάδας για την τρίτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου. Στόχος της ομάδας του Μάριου Γούναρη είναι να ξεπεράσει και το υψηλό εμπόδιο των νησιωτών και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα συμμετέχουν και ομάδες της Basket League. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τα Τρίκαλα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…