Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Στην Κωνσταντινούπολη με απουσίες ο Ολυμπιακός

Στην Κωνσταντινούπολη με απουσίες ο Ολυμπιακός

brian roberts olympiakos

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους “ερυθρόλευκους” να πέφτουν από σήμερα στη “μάχη” του τουρνουά “Tubad Basketball”, το οποίο διεξάγεται για 11η φορά. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αντιμετωπίσει σήμερα την Μπεσίκτας (16:00) στο “Σινάν Ερντέμ”, έχοντας, όμως, κι ορισμένα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, οι Βασίλης Σπανούλης (τενοντίτιδα στο γόνατο) και Κώστας Παπανικολάου (μικροεπέμβαση στον αστράγαλο) δεν θα λάβουν μέρος, κάτι, όμως, που δεν αναμένεται να στερήσει από το τεχνικό επιτελείο τη δυνατότητα να δοκιμάσει συστήματα, τακτικές και στυλ παιχνιδιού απέναντι σε μια υπολογίσιμη ομάδα.

Τα ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό αφορούν στην επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη, με τον υπαρχηγό της ομάδας να πατάει και πάλι παρκέ, καθώς δεν είχε δώσει το παρών στο τουρνουά της Κρήτης.

Στο έτερο ματς του τουρνουά, η Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα θα αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ στις 18:15. Ο τελικός, ο οποίος θα προκύψει από τους νικητές των σημερινών αναμετρήσεων θα διεξαχθεί αύριο (29/9) στις 15:30 ενώ ο μικρός τελικός θα λάβει χώρα στις 13:00.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…