Κεντρική Basket League Στα δέκα ευρώ η γενική είσοδος με την Κύμη

Στα δέκα ευρώ η γενική είσοδος με την Κύμη

gsl faros

gsl faros

Ο ΓΣΛ – Φάρος προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Οι Λαρισαίοι θα υποδεχτούν την Κύμη στο κλειστό της Νεάπολης (23/09, 17.00) για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο ΓΣΛ ενημέρωσε τους φιλάθλους του ότι κυκλοφορούν ήδη τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και κοστίζουν δέκα ευρώ.

Αναλυτικά:

“Ενημερώνονται οι φίλαθλοι του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος ότι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους στην τιμή των 10 ευρώ για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, αύριο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 5 μ.μ. για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Γ.Σ. Κύμης, στο κλειστό της Νεάπολης. Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα γραφεία της ομάδας μας Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (τηλ. 2410256030) για σήμερα Παρασκευή τις ώρες 09.00 έως 14.00 και από 18.00 έως 21.00 και το Σάββατο το πρωί 09.00 έως 14.00.

Επίσης, Σάββατο ανήμερα του αγώνα, τα εκδοτήρια στο κλειστό της Νεάπολης θα ανοίξουν από τις 3 το μεσημέρι, οπότε και μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε την ταυτότητα και τον αριθμό του ΑΜΚΑ τους. Επίσης, ζητούμε την κατανόησή σας εκ των προτέρων για τυχόν καθυστερήσεις, καθώς πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και όλα πλέον γίνονται μέσω ηλεκτρονικού συστήματος. Για τους κατόχους των καρτών διαρκείας, ενημερώνουμε ότι αυτές ισχύουν κανονικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα

Ένταση προκλήθηκα μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα στο φινάλε του Παναθηναικός – Ολυμπιακ…